net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda: Ψεκαστό και το CBR 125 R

Το δημοφιλές μικρό της Honda, το CBR 125R, έκανε την εμφάνισή του το 2004 με σκοπό την ανταπόκριση του νεαρού κοινού σε μια μικρού κυβισμού με σπορ εμφάνιση μοτοσικλέτα. Το φετινό μοντέλο που παρουσιάστηκε στη Κολωνία έρχεται να εντυπωσιάσει με το look και το… EFI του.

 
Επιθετικό το νέο του στυλ, έρχεται να ταράξει τα νερά παραμένοντας ντελικάτο αλλά και δυνατό με ένα ακόμη πλεονέκτημα. Πλέον χρησιμοποιεί το σύστημα ηλεκτρονικής ανάφλεξης PGM-FI που έχουν πια τα περισσότερα μικρά της κατηγορίας.

Η ανανεωμένη εμφάνισή του έχει επηρεαστεί προφανώς από τη σειρά των μεγάλων CBR και συγκεντρώνεται έντονα στη νέα μάσκα και στα φανάρια του. Το φέρινγκ επανασχεδιάστηκε και απέκτησε περισσότερες «αγωνιστικές» καμπύλες που του δίνουν μια υπεροχή.

Φυσικά η Honda έλαβε υπόψη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, αφού το νέο CBR 125R υπόκειται στους κανόνες εκπομπής ρύπων Euro3.
Μοντέλο Best Value for Money ισχυρίζεται η Honda και περιμένουμε να μάθουμε τη τιμή του και την ημερομηνία άφιξής του στη χώρα μας.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ