net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα Gilera Runner ST/SP

Για τον εορτασμό των 10 ετών παραγωγής, η σειρά Gilera Runner ανανεώθηκε πλήρως με τέσσερα μοντέλα με sport χαρακτήρα. Χάρη στην επιλογή τριών κινητήρων, ένα κόκκινο και δελεαστικό Runner σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή αρκετών αναβατών στο χώρο των scooter.

 
Τα Runner ST125 και ST200 διαθέτουν έναν τετράχρονο, υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα ενώ οι sport εκδόσεις των 50 κυβικών εκατοστών κινούνται με έναν δίχρονο HI Per 2 κινητήρα με καρμπιρατέρ (Runner SP) ή με ηλεκτρονικό ψεκαστό (Runner PJ).

Runner SP και PJ
Οι νέες εκδόσεις του Runner έχουν όλο το τυπικό “αγωνιστικό” πνεύμα και στιλ της Gilera. Πρωτοποριακό design και επιθετικό look είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά τους.
Τα φανάρια έχουν ακόμα το κλασικό στυλ του Runner. Τα όργανα είναι ανανεωμένα με έναν αναλογικό και ψηφιακό σχεδιασμό παράλληλα όπου ο αναβάτης μπορεί να διακρίνει σε LCD οθόνη: χιλιομετρητή, μετρητή ταξιδιού, στάθμη βενζίνης, επίπεδα θερμοκρασίας και ρολόι. Μια σειρά από λυχνίες ενημερώνουν για την διαθεσιμότητα καυσίμου, τα φλας, τις σκάλες των φώτων, το επίπεδο λαδιού και τον έλεγχο του ψεκασμού.

Runner ST
Εντελώς νέα και τα χαρακτηριστικά της σειράς ST με την ποδιά να έχει αλλάξει σχέδιο και να έχει γίνει ακόμη πιο sport αλλά και περισσότερο εργονομική. Το Runner σχεδιάστηκε για την εξέλιξη της οδηγικής εμπειρίας κάτω από οποιεσδήποτε δυνατές συνθήκες, γι’ αυτό και η ST έκδοση (125 και 200 κ. εκ.) διαθέτει ψηλότερη ζελατίνα προστασίας από τον αέρα όπου και αυτή δε ξεφεύγει από τον sport χαρακτήρα της Gilera. Τα όργανα είναι και σε αυτήν την έκδοση νέα, παρόμοια με αυτά των SP.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ