net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Special χρώματα για τα ZX-6R/ZZ-R1400

Σε μία προσπάθεια να αυξήσει την “κακία” των δύο μοντέλων της, η Kawasaki θα προσφέρει, για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, τα ZX-6R και ZZ-R1400 σε δύο νέους χρωματικούς συνδυασμούς (έναν για το κάθε μοντέλο) που περιλαμβάνουν αρκετό κόκκινο και… πολύ μαύρο.

 
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το μικρό SS της ιαπωνικής εταιρείας έχει… ”ντυθεί” για τα καλά στα μαύρα και μόνο οι ζάντες και το ανοδιωμένο USD πιρούνι είναι κόκκινα. Άλλο στοιχείο που ξεχωρίζει στην εμφάνισή του είναι το χρώμιο που έχει χρησιμοποιηθεί στα γραφικά του φέρινγκ, το οποίο προσδίδει μία μεταλλική αίσθηση στο όλο concept.

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τη ναυαρχίδα της Kawasaki. Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πιο εκκεντρικά με το κόκκινο να καλύπτει μεγαλύτερο μέρος της μοτοσικλέτας (ουρά, καρίνα, πλαίσιο, “βράγχια”) και τα tribal γραφικά να αντιγράφουν την κίνηση της φλόγας. Τέλος η μαύρη βαφή στο ZZ-R είναι ματ. Όπως σας είπαμε και στην αρχή, οι δύο μοτοσικλέτες θα είναι διαθέσιμες (δυστυχώς ή… ευτυχώς) μόνο στις ΗΠΑ, ωστόσο και αναλόγως της αποδοχής του κοινού, δεν αποκλείεται να τις δούμε από αυτή την πλευρά του Ατλαντικού.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ