net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα μελλοντικά σχέδια της Kawasaki

Μια πληθώρα νέων μοντέλων είναι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο στάδιο της τελικής εξέλιξης από τους «πράσινους», ενώ κάποια νέα project έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζονται, προκειμένου η Kawasaki να είναι απόλυτα ανταγωνιστική και προετοιμασμένη για τα επόμενα χρόνια.

 
Το μοντέλο που όλοι περιμένουμε από την Kawasaki είναι το νέο ZX-6R, το οποίο χρήζει μιας ριζικής ανανέωσης και μάλλον θα το δούμε σε κάποια από τις φθινοπωρινές εκθέσεις, ενώ και το Ζ750 πιθανότατα θα υποστεί κάποιες αλλαγές, κυρίως στον τομέα της σχεδίασης και των περιφερειακών. Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας που εφαρμόζεται στο νέο ZX-250R Ninja, θα αξιοποιηθεί επίσης σε μια σειρά entry-level μοτοσικλετών, οι οποίες θα δανείζονται την σχεδίαση και το όνομα από μοντέλα όπως το Versys και το Z.

Το 250αρι μονοκύλινδρο on-off, KLX 250S, το οποίο προς το παρών κυκλοφορεί μόνο στην αγορά των Η.Π.Α. και της Ιαπωνίας, θα εισαχθεί και στην Ευρώπη, εφοδιασμένο με ψεκασμό ώστε να συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές περί εκπομπής ρύπων. Το ER6N θα υποβληθεί σε ένα μικρής έκτασης σχεδιαστικό…φρεσκάρισμα και θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα περιφερειακά του, με σημαντικότερη αυτή της τοποθέτησης USD πιρουνιού.

Τέλος, ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζεται ένα παράλληλο δικύλινδρο μοτέρ 1000 κε.κ., στα πρότυπα του γνωστού 650, το οποίος θα αποτελέσει σε πρώτη φάση την κινητήρια μονάδα για το έντονα φημολογούμενο Versys 1000. To μοντέλο θα έχει την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το 650, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, στα περιφερειακά και στην σχεδίαση, η οποία θα είναι πιο επιθετική από αυτή του «μικρού» μοντέλου. Το νέο Versys 1000 αναμένεται να παρουσιαστεί όχι νωρίτερα από το 2010, ενώ ο κινητήρας είναι σίγουρο πως θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα νέα μοντέλα, με τις εκδόσεις ER10N & F να φαντάζουν πολύ πιθανές.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ