net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έτοιμη για την πίστα έκδοση του CBR600RR

Μετά την µεγάλη επιτυχία που γνώρισε η έκδοση CBR 1000RR “Track Day” ο Όµιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη εµπλουτίζει την γκάµα των Superspot δικύκλων Honda µε την νέα έκδοση της CBR 600RR, “Ready 2 Track”, που φέρει πρόσθετο εξοπλισμό και αξεσουάρ με προορισμό την γρήγορη οδήγηση στην πίστα.

 
Η νέα αυτή έκδοση όπως και η έκδοση “Track Day” είναι η απόλυτη λύση για τους μοτοσικλετιστές που αρέσκονται στην γρήγορη οδήγηση σε πίστες.

H CBR 600RR “Ready 2 Track” περιλαµβάνει:

•Πλήρως ρυθµιζόµενες μανέτες ελαφρού κράµατος (ergal), χρυσού χρώµατος, της εταιρίας GILLES
•Πλήρως ρυθµιζόµενα μαρσπιέ (καθ΄ ύψος & µήκος) , ελαφρού κράµατος (ergal), χρυσού χρώµατος, της εταιρίας GILLES
• Ελεύθερη εξάτµιση τιτανίου «Racing» (τελικό), της εταιρίας ARATA
Προστατευτικά μανιτάρια ψαλιδιού, κατασκευασµένα από αλουµίνιο και teflon
Κεντρικό σταντ αγωνιστικού τύπου, από ειδικό κράµα χάλυβα.

Η CBR 600RR “Ready 2 Track” δίνει την δυνατότητα στον αναβάτη της να ρυθµίσει τις αποστάσεις , το ύψος το µήκος και την κατανοµή βάρους σύµφωνα µε τις προσωπικές του ανάγκες, ενώ παράλληλα δίδεται και η δυνατότητα αναστροφής του κιβωτίου όπως στις αγωνιστικές.

Όλα τα υλικά που χρησιµοποιούνται είναι κορυφαίας τεχνολογίας µε σκοπό να συνδυάσουν την υψηλή αντοχή στις καταπονήσεις µε το ελάχιστο δυνατό βάρος και την εργονοµία.

Το τελικό κοµµάτι της εξάτµισης είναι καθαρά αγωνιστικού τύπου το οποίο εξασφαλίζει καλύτερη απόδοση του κινητήρα και δραµατική µείωση του βάρους αφού είναι κατασκευασµένη εξ΄ ολοκλήρου από τιτάνιο. Να σηµειώσουµε ότι η εξάτµιση είναι “RACING” οπότε και προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα.

Η νέα CBR 600RR “Ready 2 Track” θα διατίθεται από το επίσηµο δίκτυο των μοτοσικλετών Honda στην Ελλάδα στην τιµή των 11.290€, ενώ αντίστοιχα η standard έκδοση θα διατίθεται στην τιµή των 10.480€.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ