net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

CBR 600 & 1000RR, CB 1000R και CBF 600S

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα μοντέλα της Honda για το 2010, με τις αλλαγές –τουλάχιστον στις street σειρές- να μην χαρακτηρίζονται ακριβώς εκτεταμένες και να περιορίζονται κυρίως τους χρωματισμούς. Περιορισμένες επεμβάσεις δέχθηκε το CBR 1000RR σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

 
CBR 1000RR – Σε ότι αφορά στη σχεδίαση, οι μπροστινοί προβολείς άλλαξαν ελαφρώς σε σχήμα, χωρίς ωστόσο να αλλοιωθεί η χαρακτηριστική εμφάνιση του κορυφαίου supersport της Honda. Νέα είναι και η εξάτμιση, ενώ προκειμένου να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η ροπή στις χαμηλές στροφές, ο σφόνδυλος του alternator απέκτησε μεγαλύτερη μάζα και παράλληλα επανασχεδιάστηκε ο στρόφαλος. Οι χρωματικές επιλογές είναι πλέον περισσότερες, με εντυπωσιακότερη όλων τη διχρωμία κόκκινου – ασημί. Οι εκδόσεις της μοτοσικλέτας παραμένουν δύο, δηλαδή, standard ή με σύστημα C-ABS

CBR 600RR – Χωρίς αλλαγές το 60άρι της Honda, πέραν των νέων χρωματισμών και γραφικών.

CB 1000R – Ομοίως και για το streetfighter στο οποίο προστέθηκαν απλώς περισσότερες επιλογές στο χρωματολόγιο του μοντέλου.

CBF 600S – Νέα χρώματα και για το μεσαίο all-rounder μοντέλο, ενώ από τον Οκτώβριο θα διατίθεται και έκδοση με το σύστημα C-ABS.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ