net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τον Απρίλιο το Honda PCX με 2.580 ευρώ

To νέο scooter της Honda, το PCX 125, θα έρθει και στη χώρα μας τον ερχόμενο Απρίλιο και θα διεκδικήσει ένα σημαντικό κομμάτι της πίτας των πωλήσεων, χάρη στις ριζοσπαστικές τεχνολογίες που διαθέτει, αλλά και την οικονομική τιμή του, η οποία δεν ξεπερνά τα 2.580 ευρώ.

 
To PCX αποτελεί σύμφωνα με τη Honda ένα «παγκόσμιο» scooter, το οποίο έχει σχεδιασθεί ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σε διαφορετικές αγορές της υφηλίου, πληρώντας παράλληλα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων. Η πλατφόρμα πλαισίου – κινητήρα του PCX είναι κοινή για όλες τις αγορές στις οποίες διατίθεται, προκειμένου το κόστος παραγωγής να διατηρηθεί χαμηλά. Οι αλλαγές που διαμορφώνουν και τις εκδόσεις των εκάστοτε αγορών αφορούν στην εξωτερική σχεδίαση, στα περιφερειακά και στον εξοπλισμό. Κοινά σε όλα τα PCX όμως, είναι στοιχεία όπως:

-Ο τετράχρονος μονοκύλινδρος και υγρόψυκτος κινητήρας χωρητικότητας 125 κ.εκ., με τροφοδοσία μέσω PGM-FI ψεκασμού. Διακρίνεται για την οικονομική λειτουργία του (μέση κατανάλωση σύμφωνα με τη Honda: 50χλμ./ λίτρο) και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

-To σύστημα αυτόματης παύσης της λειτουργίας του κινητήρα, όταν το PCX παραμείνει σε στάση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως φανάρια, πυκνή κίνηση κ.ο.κ.

-Νέας σχεδίασης μίζα ΑCG, που προσφέρει compact διαστάσεις και αθόρυβη εκκίνηση του μοτέρ.

-Σύστημα συνδυασμένων φρένων CBS.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ