net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Kawasaki ZX-10R έρχεται…

…και θα κάνει τη διαφορά στη κατηγορία των supersport του λίτρου, σύμφωνα με τη Kawasaki. H εταιρεία από το Akashi έχει δημιουργήσει ένα micro-site στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ένα σκίτσο και ένα teaser-video, τα οποία μπορεί να μην είναι ακριβώς αποκαλυπτικά, αφήνουν όμως πολλές υποσχέσεις!

 
«Σε διαδικασία εξέλιξης» όπως μας ενημερώνει η Kawasaki στο σχετικό video, βρίσκεται το νέο ZX-10R, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν παραλείπουν να δηλώσουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να μείνει το ίδιο, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Νέος κινητήρας, νέο πλαίσιο, νέες αναρτήσεις, ολική επανασχεδίαση και hi-tech εφαρμογές, δηλαδή…τα πάντα όλα, για την υπεροχή στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία μοτοσικλετών! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρονται και το σκίτσο είναι κάπως…ιμπρεσιονιστικό για να εξαχθούν συμπεράσματα ως προς τη σχεδίαση, υπάρχει όμως μια έντονη φημολογία σχετικά με δύο στοιχεία που αφορούν στον κινητήρα.

Το πρώτο είναι ότι θα έχει χαρακτηριστικά big-bang ανάφλεξης και συγκεκριμένα στην πιο ακραία μορφή που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε μοτοσικλέτα παραγωγής (περισσότερα μπορείτε να διαβάστε εδώ) και το δεύτερο ότι οι κύλινδροι θα είναι διατεταγμένοι σε οριζόντια θέση παράλληλοι ως προς το έδαφος. Η Kawasaki μάλιστα έχει κατοχυρώσει προ ολίγου καιρού σχέδια που αφορούν στις δύο αυτές τεχνολογικές εφαρμογές, κάνοντας έτσι τα σενάρια αυτά, να φαντάζουν πολύ πιθανά. Άλλωστε με τους φρενήρεις ρυθμούς που επικρατούν στην εξέλιξη της συγκεκριμένης κατηγορίας…όλα παίζουν!

Το micro-site για το νέο Kawasaki ZX-10R, μπορείτε να το επισκεφθείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ