net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανανεωμένο Honda CBR 1000 RR

Αν και οι φήμες για επιστροφή της Honda στους V-4 κινητήρες των 1000 κ.εκ. και την τοποθέτησή τους στο CBR 1000 RR οργίαζαν εδώ και αρκετό καιρό, θα παραμείνουν τελικά φήμες. Αυτές που βλέπετε είναι και οι πρώτες φωτογραφίες του ελαφρώς ανανεωμένου, όπως όλα δείχνουν, ιαπωνικού superbike.

 
Σαφώς πιο επιθετικό το CBR 1000RR για το 2012 με τις «γωνιώδεις» πινελιές να κάνουν την εμφάνισή τους τόσο στο κάτω μέρος της μάσκας όσο φυσικά και στους ανασχεδιασμένους προβολείς. Άλλες αλλαγές αισθητικής φύσεως εντοπίζονται στα νέα γραφικά με τα διακριτικά HRC, ενώ, προς το παρόν οι πληροφορίες για αλλαγές στα μηχανικά μέρη είναι από περιορισμένες έως και ανύπαρκτες.

Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί με κάποια σιγουριά είναι ότι το ανανεωμένο μοντέλο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ιστότοποι asphaltandrubber.com και twowheelsblog.com, αναμένεται να χρησιμοποιεί για την ανάρτηση του εμπρός τροχού το ανεστραμμένο πιρούνι Big Piston της Showa, με σαφή οφέλη στην αίσθηση που λαμβάνει ο αναβάτης ειδικά κατά το φρενάρισμα.

Άλλη μηχανική βελτίωση που εικάζεται ότι θα υιοθετήσει η ιαπωνική μοτοσικλέτα είναι το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της Honda κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από τις φωτογραφίες. Περισσότερες πληροφορίες για το ιαπωνικό superbike αναμένεται να διαρρεύσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι. Προς το παρόν οι φίλοι της Honda μπορούν να αρκεστούν σε αυτό το πολύ μικρό βίντεο του πίνακα οργάνων του CBR.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ