net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda CBR 1000 RR: το δεύτερο βίντεο

Το ανανεωμένο όπλο της Honda είναι γεγονός, όμως δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία. Εκτός από το νέο κιβώτιο που θα είναι τεχνολογίας διπλού συμπλέκτη, το νέο superbike αναμένεται να έχει εξελιγμένο traction control, καθώς και άγρια χαρτογράφηση.

 
Το δεύτερο βίντεο της ανανεωμένης Honda CBR 1000 RR ήδη κάνει το γύρο του κόσμου. Με το μοντέλο η Honda θα γιορτάσει τα 20 χρόνια του CBR και το αποτέλεσμα θα είναι πως η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι απλά η πιο εξελιγμένη στην ιστορία του.

Εξωτερικά το σχήμα έχει αγριέψει αρκετά, τόσο στη ζελατίνα, όσο και στα φανάρια, ενώ η ανάρτηση περιλαμβάνει ανεστραμμένο πιρούνι Big Piston της Showa. Ο πίνακας οργάνων που φαίνεται και σε αυτό το βίντεο, είναι τεχνολογίας LED, με το ψηφιακό στροφόμετρο να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο οριζόντιο μέρος του, ενώ όπως είναι αναμενόμενο υπάρχουν όλες οι απαραίτητες ενδείξεις, όπως των ταχυτήτων, θερμοκρασίας, χρόνους πίστας, κ.λπ.

Άλλες αισθητικές διαφοροποιήσεις είναι οι 12 ακτίνων ζάντες, σε αντίθεση με τις τριών ακτίνων της προηγούμενης έκδοσης, που οι φήμες τις θέλουν να είναι ακόμη πιο ελαφριές συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στο κομμάτι της οδικής συμπεριφοράς.

Τέλος, τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία επιμένουν πως στον τομέα της ιπποδύναμης το νέο Honda CBR 1000 RR δεν θα φέρει την επανάσταση, αφού δεν θα ανταγωνίζεται τις ιπποδυνάμεις των S1000RR και ZX-10R, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα στης πρακτικότητας. Επίσης εκτός από το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στο οποίο έχουμε ήδη αναφερθεί, το νέο CBR θα κάνει χρήση εξελιγμένου συστήματος ABS, και διαχείρισης κινητήρα που θα συνεργάζεται ιδανικά με το traction control ενώ θα επιτρέπει και διαφορετικές χαρτογραφήσεις.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ