net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με το race kit που δημιούργησε η Honda το CBR250R, πέρα από πιο όμορφο γίνεται και πιο γρήγορο, χάρη στη νέα εξάτμιση αλλά και την νέα μονάδα ECU.

Honda CBR250R με race kit!

Το CBR 250R αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται εργαλείο για την πίστα! Η Honda δημιούργησε ένα race kit αποκλειστικά που το κάνει να δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

 

Η ιαπωνική εταιρία, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα MCN, δημιούργησε το εν λόγο kit γιατί η μικρή της μοτοσικλέτα θα αποκτήσει το δικό της ενιαίο κύπελλο στην Ιαπωνία.

Με το race kit το ιαπωνικό αποκτά μία σαφώς πιο πολεμική εμφάνιση, ενώ αρκετά μικρότερο αναμένεται να είναι και το βάρος του χάρη και στο νέο σύστημα εξαγωγής που λογικά θα συνεισφέρει και στην αύξηση της ισχύος. Πέρα από το εντυπωσιακό «κοστούμι» και την εξάτμιση στον εξοπλισμό του μικρού CBR περιλαμβάνονται και μία νέα μονάδα ECU με πολλαπλές χαρτογραφήσεις για τον ψεκασμό, quick shifter, αλλά και περιοριστής ταχύτητας κατά την είσοδο στα πιτ!

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για δημιουργία αντίστοιχου κυπέλλου στην Ευρώπη, αλλά ούτε και αναλυτικότερα στοιχεία για τις επιδόσεις του CBR250R. Από εμφάνιση πάντως σκίζει!

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ