net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδού η άποψη των καλλιτεχνών του Photoshop, για το πιθανό look του ZX-6R, στη νέα του έκδοση για το 2013.

Κι εδώ βλέπουμε το ZX-6R του 2013, στο γύρισμα του προωθητικού του βίντεο, στο Isle of Man. Νέα μάσκα, που παραπέμπει ευθέως στο ΖΧ-10R.

Η εξάτμιση μετακομίζει στο πλάι, φεύγοντας κάτω από τη σέλα, όπου και ήταν στο προηγούμενο μοντέλο, ενώ τα κρύσταλλα στα φλας είναι πλέον λευκά.

Kawasaki ZX-6R 2013

Οι συνάδελφοι της βρετανικής MCN δημοσίευσαν στο site της εφημερίδας, τις πρώτες κατασκοπικές φωτογραφίες του Kawasaki ZX-6R του 2013, που είναι σχεδιασμένο ώστε να μοιάζει περισσότερο με το ZX-10R.

 

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Isle of Man, όπου η ιαπωνική εταιρεία γύρισε το προωθητικό βίντεο που θα προηγηθεί της παρουσίασης της μοτοσικλέτας. Η MCN, που διαθέτει αξιόπιστες πηγές μέσα στα εργοστάσια, είχε πριν ένα μήνα αναφέρει πως η νέα ZX-6R, που είχε μείνει ίδια και απαράλλαχτη για τα προηγούμενα 3 χρόνια, θα δεχθεί εμφανισιακό ρετούς. Όπως φαίνεται αμυδρά στις κακές φωτογραφίες, δεν είχε άδικο. Το νέο πράσινο Supersport 600άρι υιοθετεί το στιλ του επαναστατικού ZX-10R, ενώ υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες.

Αυτή αφορά στις δύο εκδόσεις της μοτοσικλέτας, καθώς η MCN υποστηρίζει πως στην έκδοση δρόμου ο κυβισμός θα ανέβει, όπως είχε γίνει στο παρελθόν, στα 636 κυβικά. Αυτό θα συμβεί για να χαρίσει στο ZX-6R μεγαλύτερη ροπή, αυξάνοντας τη χρηστικότητα του για το δρόμο. Φανταζόμαστε βέβαια πως αν αυτό συμβεί, θα υπάρξει και δεύτερη έκδοση, στα 600 κυβικά, ώστε να μπορούν οι αγωνιζόμενοι να τρέξουν με αυτή στα διάφορα πρωταθλήματα. Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, αν και οι φήμες οργιάζουν. Αν οι τελευταίες είναι αληθινές, μιλάμε για 130 ίππους, για ride by wire, και πιθανώς για το πακέτο των ηλεκτρονικών βοηθημάτων (Traction Control, χάρτες, κλπ) που διαθέτει και το ZX-10R.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ