net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το περίεργο αυτό βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη ενός νέου ZX-6R για το 2013.

Βίντεο: Kawasaki ZX-6R και Z800

Ένα βίντεο με τα νέα Kawasaki ZX-6R και Z800 διέρρευσε στο διαδίκτυο, από τον άνθρωπο που υποθέτουμε ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί το νούμερο 1 στη hit list της ιαπωνικής εταιρείας.

 

Τα δύο μοντέλα βρίσκονται σε μια αποθήκη και δεν τα βλέπουμε (ούτε τα ακούμε, εξαιτίας της μουσικής που ακούγεται) εν δράσει. Ωστόσο, τα βλέπουμε για πρώτη φορά τόσο καθαρά, μιας και η Kawasaki δεν έχει ανακοινώσει τίποτε επίσημα για το ZX-6R, ενώ, στην περίπτωση του Ζ800, έχουμε δει μόνο μια φωτογραφία.

Όχι, βέβαια, ότι προκύπτουν και πολλές νέες πληροφορίες από το βίντεο. Απλά επιβεβαιώνεται η αναμενόμενη παρουσίαση του νέου ZX-6R και διαπιστώνουμε ότι το πλαίσιο είναι αρκετά όμοιο με του υπάρχοντος ZX-6R, ενώ η αισθητική, τα φρένα και το πιρούνι είναι νέα. Άλλωστε, χάρη σε όσα έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό, γνωρίζουμε πως ο κινητήρας έχει χωρητικότητα 636 κ.εκ. και αποδίδει 129 ίππους.

Για το Ζ800 δε μαθαίνουμε κάτι καινούργιο, αλλά έχουμε την ευκαιρία να το δούμε λίγο περισσότερο, διαπιστώνοντας ότι, αισθητικά, έχει επηρεαστεί σημαντικά από το μεγαλύτερο Ζ1000.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ