Η νέα Vespa GTS γίνεται δική σου με δώρα στην Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι

Η νέα Vespa GTS γίνεται δική σου με δώρα στην Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι

Μη χάνεις χρόνο, απόκτησε τη νέα Vespa GTS με πακέτο δώρων της επιλογής σου αξίας έως 750 ευρώ από την Piaggio Παπαλεξανδράκης.

Η Vespa GTS, εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, με το μοναδικό στυλ Vespa να συνδυάζεται με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ασφάλεια και την άνεση. Η νέα σειρά Vespa GTS διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και πολύ κομψή Vespa GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η τεχνολογικά εξελιγμένη Vespa GTS SuperTech. Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο διαφορετικούς, εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, τον δημοφιλή και καταξιωμένο μονοκύλινδρο 125 i-get και τον 300άρη HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων του Ομίλου Piaggio.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στην κάθετη μονάδα Piaggio Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι μπορείς να δεις από κοντά τη νέα Vespa GTS και να την αποκτήσεις με δώρο πακέτο γνήσιων αξεσουάρ της επιλογής σου αξίας έως 730 ευρώ. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρεις όλα τα νέα μοντέλα Vespa και Piaggio, καθώς και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ μπορείς να προγραμματίσεις και τη συντήρηση του scooter σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200
 
email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »