Παραδόθηκαν οι 30 Fireblade ειδικής έκδοσης στους τυχερούς ιδιοκτήτες

Παραδόθηκαν οι 30 Fireblade ειδικής έκδοσης στους τυχερούς ιδιοκτήτες

Είχαν πουληθεί στα τέλη της περσινής χρονιάς για να τιμήσουν τις 100 συμμετοχές του John McGuinness στο Isle of Man TT.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στα τέλη της περσινής χρονιάς, η Honda κυκλοφόρησε 30 Fireblade ειδικής έκδοσης για να τιμήσει τις 100 εκκινήσεις του John McGuinness στο Isle of Man TT.

Τώρα, οι αναβάτες που παρήγγειλαν αυτά τα 30 ιστορικά κομμάτια, συμμετείχαν σε μια τελετή παράδοσης στα κεντρικά της Honda Racing Αγγλίας, όπου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και συνάντησαν και τον ίδιο τον McGuinness, 23 φορές νικητή του ΤΤ με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες και να δουν το είδωλό τους να υπογράφει τις ειδικής έκδοσης μοτοσυκλέτες τους.



«Για εμένα αυτό είναι εκπληκτικό», είπε ο McGuinness. «Αν μπορούσα να αγοράσω μια ρέπλικα του Joey Dunlop θα έκανα ότι ήταν δυαντό για να περάσει στα χέρια μου μια Rothmans RVF Replica».
 
«Kάποιοι από αυτούς που τις πήραν δεν θα τις οδηγήσουν,  άλλοι ανυπομονούν να τις οδηγήσουν, άλλοι έχουν ήδη μια Fireblade στο γκαράζ, αλλά έπρεπε να αποκτήσουν και αυτή με το που βγήκε. Η όλη εκδήλωση ήταν πραγματικά υπέροχη».


 
Πώς είναι όμως από την άλλη μεριά; Πώς είναι να φτάνει στα χέρια σου μια ειδική έκδοση μοτοσυκλέτας για να γιορτάσει τα επιτεύγματα ενός θρύλου και ενός ινδάλματός σου;
 
«Είμαι μεγάλος οπαδός του ΤΤ και πήγα πρώτη φορά εκεί το 1967 με την μάνα μου και τον πατέρα μου»,ανέφερε ο Hank Watson, ένας από τους 30 τυχερούς που απέκτησαν την Fireblade. «Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνα μια γιατί ήταν σαν λαχειοφόρος αγορά, ήμουν ένας από τους τυχερούς. Θα την οδηγήσω γιατί θέλω να ξέρω τι αίσθηση έχει. Θα έρθει μαζί μου στο Isle of Man του χρόνου – ίσως και να είναι η μοναδική που θα βρίσκεται εκεί».



Όσο για την εκδήλωση, ο Watson ανέφερε: «Eίναι πραγματικά συγκινητικό και δεν έχω λόγια. Είναι κάτι που δεν θα συμβεί ποτέ ξανά και το να είναι μέρος του είναι εκπληκτικό, πραγματικά».