net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καιρός για…Piaggio!

H Piaggio Hellas γιορτάζει την άφιξη του καλοκαιριού με απίθανες προσφορές για όλα τα γούστα! Αποκτήστε τώρα το δικό σας σκούτερ Piaggio, Vespa ή Gilera και απολαύστε το πιο διασκεδαστικό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Η ιδανική πρόταση μετακίνησης στην πόλη αλλά και στις διακοπές ή στις κοντινές εκδρομές!

 
Piaggio Carnaby 300 Cruiser

Η ολοκαίνουρια πρόταση της Piaggio, διαθέτει νέα μάσκα και cruiser διάθεση ενώ οι μεγάλοι τροχού εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια. Αποκτήστε το πρώτοι με όφελος € 200, δηλαδή μόνο € 3.748.

Vespa LX 150

Vespa - συνώνυμο της ιταλικής φινέτσας… Vespa LX - ένα μοντέλο που συνδυάζει άψογα το κλασσικό στυλ και τη μοντέρνα σχεδίαση και σας προσφέρει ευκολία χρήσης, ευελιξία και ασφάλεια. Ξεχωρίστε μαζί της σε κάθε διαδρομή, με όφελος € 200, δηλαδή μόνο € 2.957.

Gilera Runner ST 125

Ένα σπορ σκούτερ για καθημερινή χρήση. Μία ολοκληρωμένη πρόταση που συνδυάζει την λειτουργικότητα, την άνεση και τη σπορ κομψότητα. Πάθος, έκφραση, δυνατές εμπειρίες… τώρα το Runner ST 125 είναι δικό σας με έκπτωση € 245, δηλαδή μόνο με € 2.990.

Piaggio Fly 125/150

Η επώνυμη απάντηση στην προσιτή και οικονομική μετακίνηση. Απογειωθείτε με το Fly, σε τιμές που συναρπάζουν… FLY 125 με € 1.690 και FLY 150 με € 1.890.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ