net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εξοικονόμησε χρήματα

Οι καλύτερες προτάσεις της αγοράς για να γλιτώσεις χρήματα

Το καλοκαίρι, τίποτα δεν είναι καλύτερο από βόλτες και ταξίδια με μοτοσυκλέτα. Η αυξημένη χρήση της δίτροχης φιλενάδας μας όμως, αυξάνει και τις ανάγκες για εξοπλισμό. Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για τον μήνα Ιούνιο.

 
Τόσο η μοτοσυκλέτα όσο και ο αναβάτης χρειάζονται τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην αυξημένη χρήση και να ταξιδέψουν με άνεση κι ασφάλεια. Τους καλοκαιρινούς μήνες, συνήθως, κανονίζουμε τις αγορές μας για να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε για να γλιτώσουμε χρόνο και χρήμα;

Εξοπλισμός Μοτοσυκλέτας
Αρχικά προσδιορίζουμε τις ανάγκες μας. Αποφασίζουμε τι θα χρειαστούμε για εμάς και τη μοτοσυκλέτα. Απαραίτητο αξεσουάρ μοτοσυκλέτας για άνετο ταξίδι είναι οι βαλίτσες και τα tank bags. Διαθέτουν τον χώρο για να πάρουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα και να τα έχουμε τακτοποιημένα. Μια πιο ψηλή ζελατίνα θα μας προστατέψει από τον αέρα κάνοντας πιο άνετο ένα πολύωρο ταξίδι. Έξτρα φτερά τροχών ή επεκτάσεις για αυτά που έχει ήδη τοποθετημένα η μοτοσυκλέτα, θα κρατήσουν τα νερά μακριά από τα πόδια μας.

Εξοπλισμός Αναβάτη
Ο εξοπλισμός του αναβάτη είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ταξιδιού με μοτοσυκλέτα. Ο κατάλληλος εξοπλισμός βοηθάει στη διατήρηση μιας φυσιολογικής θερμοκρασίας και φυσικά παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης. Ο καλοκαιρινός ρουχισμός, αφήνει τον αέρα να περνάει ώστε να δροσίζει τον κορμό και τα πόδια του αναβάτη. Δεν πρέπει να έχουμε εκτεθειμένο στον ήλιο κανένα σημείο του σώματος, οπότε, κράνος, μπουφάν, παντελόνι, γάντια και μπότες δεν είναι απαραίτητα για κάθε αναβάτη ανεξάρτητα από την απόσταση και το χρόνο της διαδρομής.

Tips για σωστές αγορές
Αφού προσδιορίσουμε τις ανάγκες μας, έρχεται η ώρα της αγοράς. Είναι καλό να κάνουμε έρευνα προκειμένου να δούμε όσο περισσότερες επιλογές είναι δυνατό. Όταν έρθει η ώρα της αγοράς μεγάλο ρόλο θα παίξει και η τιμή. Μπορεί να δούμε διαφορετικές τιμές για το ίδιο προϊόν, οπότε αξίζει να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο ψάχνοντας για μια καλύτερη τιμή. Ανάλογα με την εποχή, τα καταστήματα βγάζουν πολύ συμφέρουσες προσφορές από τις οποίες μπορούν να ωφεληθούν οι καταναλωτές. Τέλος, είναι καλό να έχουμε εναλλακτικές για την περίπτωση που το προϊόν που μας ενδιαφέρει, δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Εμείς έχουμε κάνει όλη την απαραίτητη έρευνα και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ