net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Himalayan στην τελική του μορφή, όπως θα παρουσιαστεί επισήμως τον Φλεβάρη.

Τελική μορφή για το Enfield Himalayan

Μετά από δεκάδες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου σε στάδιο προ-παραγωγής, έχουμε επιτέλους και μια που πλησιάζει πολύ κοντά σε αυτό που πρόκειται να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο.

 
Ιδιαίτερα χαλαροί οι Ινδοί σε ότι αφορά στα μετρά για την πάταξη της βιομηχανικής κατασκοπίας, περιφέρανε "Hima" το Himalayan επί μήνες στους δρόμους, αδιαφορώντας για το αν το φωτογραφίζουν στο στάδιο των δοκιμών. 

Έτσι λοιπόν εδώ και μισό χρόνο το διαδίκτυο κατακλύστηκε από φωτογραφίες του μοντέλου, το οποίο δύσκολα θα μπορέσει να περάσει η Enfield ως "έκπληξη" και καλά φυλαγμένο μυστικό, όταν το παρουσιάσει.

Σε κάθε περίπτωση, η τελευταία φωτογραφία του Himalayan είναι και αυτή που απεικονίζει την μοτοσικλέτα ένα "κλικ" πριν την παραγωγή, με λίγο απλώς camo χρωματισμό, έτσι, για τους τύπους. 

Το Himalayan είναι η πρώτη απόπειρα της Enfield στις on-off / adventure μοτοσικλέτες και φέρει έναν νέο, αεροελαιόψυκτο  μονοκύλινδρο κινητήρα 410 κ.εκ. με απόδοση 24 ίππους.

Μπορεί λοιπόν  να μην συναγωνίζεται  στα ίσα τις γνωστές περιπετειώδεις προτάσεις που ξέρουμε όλοι, ωστόσο η προσέγγιση της απλότητας και της heavy duty κατασκευής, θα έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον και -κακά τα ψέματα-  πολύ ουσία στην πράξη. 

Με βάση το "χαλαρό" που προαναφέραμε σε ότι αφορά στην κάλυψη - απόκρυψη του Himalayan, έχουμε συγκεντρώσει πλούσιο υλικό για αυτό, το όποιο μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα links: 

1
2
3
4
5
6

 

ROYAL ENFIELD - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ