net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Medley διακρίνεται για το μικρό του βάρος και την ποιότητα κατασκευής του.

Πλαίσιο: στιβαρό, εύκολο στην οδήγηση και ελαφρύ

Η φέρουσα δομή του Piaggio Medley βασίζεται σε ένα νέο είδος πλαισίου με χαμηλή βάση στήριξης (low cradle) από ατσάλινους σωλήνες, οι οποίοι είναι ενισχυμένοι με πρεσαριστό χάλυβα προκειμένου το όχημα να γίνει στιβαρότερο.
Ο μπροστινός άξονας του οχήματος διαθέτει πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 33 χιλιοστών, ενώ η πίσω ανάρτηση είναι εξοπλισμένη με διπλό αμορτισέρ διπλής ενέργειας και ελικοειδή ελατήρια με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις. Χάρη στον συγκεκριμένο σχεδιασμό, τις μεγάλες 6μπρατσες ακτινωτές ζάντες (16 ιντσών μπροστά και 14 ιντσών πίσω) από κράμα αλουμινίου οι οποίες ξεχωρίζουν για το κομψό τους σχέδιο, καθώς και τα ελαστικά (100/80 μπροστά και 110/80 πίσω), το Piaggio Medley εξασφαλίζει άνεση στην οδήγηση, σταθερότητα στον δρόμο και ευστάθεια εφάμιλλη των σκούτερ ανώτερης κατηγορίας. Παράλληλα, το περιορισμένο βάρος των 138 kg, ως συνολικό βάρος του οχήματος με γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμων και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα υγρά (kerb weight), επιτρέπει στον αναβάτη να διατηρήσει όλη την ευελιξία και την ικανότητα πραγματοποίησης ελιγμών, χαρακτηριστικά που αποτελούν τα ισχυρά σημεία των ελαφριών σκούτερ.
Το ισχυρό σύστημα πέδησης ABS, ως μέρος του βασικού εξοπλισμού, αναλαμβάνει την ενεργητική ασφάλεια του οχήματος. Πρόκειται για δύο δισκόφρενα διαμέτρου 260 και 240 mm με πλευστές δαγκάνες δύο εμβόλων. Κάθε τροχός διαθέτει αισθητήρες που διαβάζουν απευθείας την ταχύτητα των τροχών, κατανέμοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δύναμη στα φρένα, αποφεύγοντας τα μπλοκαρίσματα. Οι αισθητήρες επικοινωνούν με τη 2κάναλη υδραυλική μονάδα ελέγχου η οποία ενεργοποιεί το σύστημα ABS, σε περίπτωση που οι δύο τροχοί του οχήματος επιβραδύνουν απότομα, αποφεύγοντας έτσι τα μπλοκαρίσματα και εξασφαλίζοντας σταθερότητα και αποδοτική πέδηση σε οδοστρώματα με χαμηλό συντελεστή τριβής.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ