net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποικιλία αξεσουάρ για το νέο scooter

Αξεσουάρ

Η σειρά των αξεσουάρ για το Piaggio Medley δημιουργήθηκε υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και προς όφελος της λειτουργικότητας. Πρόκειται για μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ που ενισχύουν την άνεση και αυξάνουν τις πιθανές χρήσεις του οχήματος.

Οι γραμμές, τα υλικά και η βελτιστοποίηση του ανεμοθώρακα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία από τις καιρικές συνθήκες, προβάλλοντας ταυτόχρονα την κομψότητα του σχήματός. Το μικρό παρμπρίζ τονίζει το πνεύμα και τον σπορ χαρακτήρα του Medley. 
Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Συνδυαστικά με τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο που βρίσκεται κάτω από τη σέλα, η Piaggio προσφέρει το κλασικό 32λιτρο βαλιτσάκι και το ολοκαίνουργιο 37λιτρο βαλιτσάκι, διευρύνοντας έτσι τη μέγιστη ικανότητα μεταφοράς φορτίου. Και τα δύο βαλιτσάκια διατίθενται φυσικά στα χρώματα του οχήματος.
Το Medley είναι ιδανικό για όσους κάνουν μεγάλες και συχνές διαδρομές, η άνετη σέλα στηρίζει απαλά και σταθερά το βάρος του αναβάτη, ειδικά σε συνδυασμό με το αντιολισθητικό ταπέτο. 
Η ειδικά σχεδιασμένη προστασία ποδιών αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για εκείνους που οδηγούν το όχημα όλο τον χρόνο. Από την άλλη πλευρά, για εκείνους που δεν χρησιμοποιούν το σκούτερ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, διατίθεται μια ειδικά σχεδιασμένη αδιάβροχη κουκούλα οχήματος με λογότυπο και διαθέτει ειδικά ανοίγματα για τον ανεμοθώρακα και το βαλιτσάκι.
Η σειρά των αξεσουάρ δεν παραβλέπει το θέμα της ασφάλειας του οχήματος: το μηχανικό αντικλεπτικό σύστημα σέλας-τιμονιού είναι διαθέσιμο για το Medley και είναι απλό και εύκολο στη χρήση του. Το καινοτόμο ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα, το οποίο είναι αυτοτροφοδοτούμενο με κύριο χαρακτηριστικό τη χαμηλότερη απορρόφηση ενέργειας στην αγορά και η ισχυρή σειρήνα του, λειτουργεί συνδυαστικά με το immobilizer για την αποτροπή οποιασδήποτε προσπάθειας παραβίασης του οχήματος.
Στο Medley μπορείτε να έχετε εγκατεστημένα ταυτόχρονα αρκετά τεχνολογικά προηγμένα συστήματα, όπως είναι ο μηχανισμός εντοπισμού του σκούτερ «bike finder» (αποστέλλοντας την εντολή εντοπισμού του οχήματος σας σε συνωστισμένους χώρους, ενώ από το τηλεχειριστήριο είναι δυνατό και το άνοιγμα της σέλας), η πλατφόρμα πολυμέσων της Piaggio (η οποία σας παρέχει όλες τις πληροφορίες ταξιδιού, καθώς και τη λειτουργική κατάσταση του οχήματος μέσω της επικοινωνίας του με το smartphone, ενώ παράλληλα διαθέτει ένα εύχρηστο σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού θέσης ώστε να εντοπίζετε το σκούτερ ακόμη και στις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης) και το σύστημα ήχου της Piaggio (πρόκειται για ένα ηχοσύστημα που επιτρέπει στο όχημα να μεταδίδει πληροφορίες, οδηγίες πλοήγησης και να αναπαράγει μουσική χρησιμοποιώντας το αμάξωμα του οχήματος ως ηχείο). 
Κανένα άλλο όχημα που διατίθεται στην αγορά δεν μπορεί να είναι εξοπλισμένο με τα ίδια τεχνολογικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζει η γκάμα των αξεσουάρ της Piaggio. 

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ