net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Peugeot Tweet & Kisbee

Μπορεί το πρωτότυπο Hybrid 3 Evolution να συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας στο περίπτερο της Peugeot στο Μιλάνο, η γαλλική εταιρεία όμως παρουσίασε επίσης και δύο νέα μοντέλα, την οικογένεια των Tweet και το Kisbee, που έχουν αστικό προσανατολισμό.

 
Tweet

Μια από τις νέες οικογένειες στο περίπτερο της Peugeot ήταν αυτή των Tweet, η οποία αποτελούταν από τρία μέλη, στα 50, τα 125 και τα 150 κ.εκ. Τα Tweet αποτελούν μια ολοκαίνουργια πρόταση της γαλλικής εταιρείας στα scooter με τους τροχούς 16 ιντσών. Οι «μαζεμένες» διαστάσεις και το μικρό βάρος των Tweet μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πάντες, ωστόσο σύμφωνα με την Peugeot αποτελούν «μαγνήτη» για τις γυναίκες αναβάτριες. Σε ότι αφορά στους αποθηκευτικούς χώρους, το Tweet μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα του.

Kisbee 50

Ανάμεσα στα γνωστά μικρόσωμα entry level scooter του περιπτέρου της Peugeot ξεχώριζε το νέο Kisbee, ένα scooter με τετράχρονο κινητήρα 50 κ.εκ. και μικρές διαστάσεις, που προορίζεται για τα πρώτα βήματα των αρχαρίων στον κόσμο των δικύκλων. Το Kisbee επιτυγχάνει, μεταξύ άλλων, μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων του διοξειδίου του άνθρακα κατά 30%, σε σχέση με τα δίχρονα scooter.

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ