Ποιότητα και εμπειρία στο service Ducati, από τον Στέλιο Φιλιππάκη.

100% pure Ducati

To συνεργείο του Στέλιου Φιλιππάκη αντιπροσωπεύει τους καθαρόαιμους Ducatisti, με εξουσιοδοτημένες παροχές service εδώ και 23 χρόνια.

DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

Όταν έχεις μια μοτοσυκλέτα Ducati, θέλεις να την φροντίζει ένας έμπειρος, εξουσιοδοτημένος μηχανικός, με αγάπη και μεράκι για τη μοτοσυκλέτα και την εταιρεία. Ο Στέλιος Φιλλιπάκης είναι ακριβώς αυτό: Αντιπροσωπεύει επάξια τους καθαρόαιμους Ducatisti, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες service. 
 
Από το 1993, o Στέλιος Φιλλιπάκης διατηρεί το συνεργείο του στο Παλαιό Φάληρο, μια μονάδα εξουσιοδοτημένου service Ducati, με τους φανατικούς πιστούς των υπηρεσιών του να αυξάνονται κάθε χρόνο, με γεωμετρική πρόοδο! 
 
Η αφοσίωση του και η βαθιά του τεχνογνωσία εγγυώνται μια ποιοτική και ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών προς κάθε αναβάτη Ducati. 
 
Το συνεργείο θα το βρείτε στην διεύθυνση: Ηχούς 30, Παλαιό Φάληρο, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 210-9419229 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sfilipp@otenet.gr. 
 

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΓΚΟΥΚΟΣ

    ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 2 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

     
  • Κωνσταντίνος Ραπτάκης

    Ο Στέλιος..., ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που εν μέσω απόστασης μεγάλης, με έκανε "μάστορα", με την αδολη αγάπη και καθοδήγησή του. Δυστυχώς για μένα, δε τον γνώριζα πριν... Τώρα, η αγαπημένη μοτοσυκλέτα μου, είναι στα χέρια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αν και δε θα είναι ποτέ αρκετό.

      4