net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Sym Cruisym 300

Το πίσω μέρος δημιουργεί 3D εφέ.

Τα όργανα ελέγχου συνδέονται με Smartphone.

Το εμπρός μέρος που θυμίζει αετό.

Sym Cruisym 300

Τιμή: 4.895 ευρώ
  

Η εταιρία από την Ταιβάν, επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της, παρουσιάζοντας το CruiSym 300. Εναρμονισμένο με το Euro-4, το καινοτόμο cruiser, θα εμπλουτίσει τη γκάμα του 2017. Το σύνθημα της εταιρίας, απολαύστε την βόλτα, καλεί τους αναβάτες να απολαύσουν το νέο μοντέλο που έρχεται με κόκκινο και λευκό χρώμα, δανεισμένα από το logo της Sym. Περιπέτεια στην πόλη, Μοντέρνο ρετρό και Μεγάλου τουρισμού, είναι τα 3 στοιχεία του CruiSym. Πρόκειται για ένα νέο maxi scooter, με αιχμηρή και συμπαγή σχεδίαση, μορφοποιημένη από το σχήμα αετού και συνδυάζει την επιδεξιότητα με τα αστικά σικ στοιχεία. Το εμπρός μέρος μοιάζει με το έντονο και επιθετικό ράμφος του αετού και το πίσω, με συμπαγές, αλλά σοφιστικέ εξάγωνο 3D LED φωτιστικό. Το νέο scooter έχει μοντέρνα και δυναμική εμφάνιση και το κόκκινο και λευκό χρώμα, συμπληρώνεται ιδανικά, από τα πλαστικά καλύμματα σε carbon look και τα πλαϊνά πάνελ με στυλ ξεθωριασμένου αλουμινίου.

Στο εμπρός μέρος, βρίσκονται δύο προβολείς LED, με ενσωματωμένα φώτα ημέρας, ενώ στο οπίσθιο μέρος, το scooter εξοπλίζεται με ένα φωτιστικό LED, που δημιουργεί 3D εφέ. Φλας και φώτα θέσης, είναι επίσης LED. Οι ζάντες, είναι πεντάκτινης σχεδίασης και η διάστασή τους, είναι 14 ίντσες στον εμπρός και 13 ίντσες στον πίσω τροχό. Η καρδία του Sym CruiSym, θα είναι ένας κινητήρας, μονοκύλινδρος, χωρητικότητας 278 κυβικών εκατοστών, με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Αναμένεται να έχει απόδοση 29,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ και ροπή 27,4Nm στις 6.500 σ.α.λ. Η μετάδοση, γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Το πλαίσιο διαθέτει τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και μια μονάδα ψαλιδιού με διπλά αμορτισέρ, πίσω. Στο τομέα της πέδησης, ένας δίσκος 260 χιλιοστών, εμπρός και ένας δίσκος 240 χιλιοστών πίσω, συνδυάζονται με σύστημα αντί-μπλοκαρίσματος τροχών (ABS). Αρκετά καλή αυτονομία, προσφέρει το 12 λίτρο ρεζερβουάρ καυσίμου.

Το CruiSym, έχει πλήθος χαρακτηριστικών, που προσφέρουν άνεση και ευκολία στις μετακινήσεις του αναβάτη. Οι καθρέπτες είναι αναδιπλούμενοι και η ζελατίνα ρυθμίζεται καθ ύψος, για να προσφέρει προστασία σε όλους τους τύπους αναβατών. Ο χώρος, που τοποθετεί τα πόδια ο αναβάτης, έχει κλίση 40-45 μοίρες γωνία, για να ενισχύσει τον άνετο τουριστικό χαρακτήρα του scooter. Ο αποθηκευτικός χώρος, κάτω από τη σέλα, μπορεί να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη. Στο εμπρός μέρος, θα βρούμε αεραγωγούς και στις δύο πλευρές, ένα ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα, μια υποδοχή για 12V και μια, για USB, καθώς δύο συσκευές εγγραφής, καμουφλαρισμένες, κάτω από το σήμα στην μπροστινή μάσκα. Εντυπωσιακά, είναι τα όργανα ελέγχου, που προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης με Smartphone αλλά και με action camera.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ