net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SYM Fiddle III 200i CBS

Τα συνδυασμένα φρένα του Fiddle λειτουργούν πολύ καλά και σταματούν το scooter της SYM με ασφάλεια χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από τον αναβάτη.

Το μοτέρ συνεργάζεται πολύ καλά με την μετάδοση. Προσφέρει ζωντανές επιδόσεις που ικανοποιούν απόλυτα στους δρόμους της πόλης ακόμη και με δεύτερο άτομο.

Κάτω από τη σέλα και παρά το μικρό του μέγεθος το Fiddle θα χωρέσει με άνεση ένα jet κράνος αλλά και αρκετά ακόμη μικροπράγματα.

SYM Fiddle III 200i CBS

Τιμή: 2.245 ευρώ 

+: Σχεδίαση, ευελιξία, συμπεριφορά
-:  Αδύναμα φώτα

Σχεδιαστικά, οι άνθρωποι της SYM πρόσεξαν ακόμη περισσότερο τις ρετρό γραμμές αλλά και τις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα το Fiddle να έχει γίνει ακόμη πιο διαχρονικό, ενώ ταυτόχρονα απέκτησε πιο έντονη ταυτότητα και χαρακτήρα. Ρετρό αλλά και μοντέρνο, αφού στο εμπρός μέρος του τα LED φώτα ημέρας έχουν ενσωματωθεί σωστά στη σχεδίασή του. Οι πανέμορφες διχρωμίες τονίζουν ακόμη περισσότερο της γραμμές του Fiddle και το κάνουν να ξεχωρίζει στους δρόμους της πόλης. Σε καλά επίπεδα βρίσκεται και η ποιότητα κατασκευής του μοντέλου της SYM. 

Η θέση οδήγησης είναι μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς η SYΜ έχει εκμεταλλευτεί με άριστο τρόπο το διαθέσιμο χώρο. Η σέλα φέρει ποιοτική επένδυση, με το αφρώδες να είναι λίγο πιο μαλακό από το ιδανικό. Λόγω μεγέθους όμως δεν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά στην προσφερόμενη άνεση. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον συνεπιβάτη. Το δικό του μερίδιο πάνω στη σέλα είναι μεν μικρότερο αλλά αρκετό για αστικές μετακινήσεις. Συνολικά το Fiddle βρίσκεται κοντά στην κορυφή της κατηγορίας του σε χώρους για τους επιβαίνοντες. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα θα φιλοξενήσει με άνεση ένα ανοιχτό κράνος και ένα αδιάβροχο. Ο κινητήρας του δεν είναι “καθαρόαιμο” 200, αφού η πραγματική του χωρητικότητα ανέρχεται στα 169 κ.εκ. Είναι πολιτισμένος σε λειτουργία και σε συνδυασμό με την πολύ καλή μετάδοση του κιβωτίου, προσφέρει σπιρτόζικες επιταχύνσεις από στάση, ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα. Το μοτέρ διατηρεί άνετα και ταχύτητες αυτοκινητόδρομου, ακόμη και με πλήρες φορτίο. Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο του Fiddle δεν διαφέρει σε αρχιτεκτονική από τα υπόλοιπα scooter της κατηγορίας. 

Το ίδιο ισχύει και για τις αναρτήσεις, με ένα συμβατικό πιρούνι και δύο αμορτισέρ που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτισή τους να φροντίζουν για τις αποσβέσεις των ανωμαλιών. Στον τομέα των φρένων, ένας δίσκος διαμέτρου 190 χλστ. εμπρός, συνεργάζεται με δαγκάνα δύο εμβόλων, ενώ πίσω τοποθετήθηκε ένας μεγαλύτερος δίσκος 220 χλστ. και μονοπίστονη δαγκάνα. Μπορεί να κάνει παπάδες στο μποτιλιάρισμα και να σας παρασύρει σε ένα κρεσέντο κίνησης που δεν έχει καμία σχέση με το ρετρό παρουσιαστικό του. Μικροκαμωμένο, στιβαρό και πανάλαφρο, με καλή κατανομή βάρους και σπιρτόζικες επιδόσεις, το scooter της SYM σας αφήνει γρήγορα να ξεχαστείτε και να ακολουθήστε απλά το ένστικτό σας! Σε βαρύ μποτιλιάρισμα, το Fiddle κινείται με χάρη και άνεση ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα, ενώ αν υπάρχει έστω και ελάχιστη ροή κάνει πλάκα σε ό,τι και αν βρεθεί μπροστά του. Δύσκολα θα βρείτε μικρότερο σε μέγεθος δίκυκλο που να μπορεί να χωθεί παντού με τέτοια ευκολία. Καταφέρνει να κινείται ταχύτατα στο αστικό περιβάλλον, απαιτώντας την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ