net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μετά από 35 στους δρόμους των πόλεων όλου του κόσμου, η κλασική δίχρονη Vespa παραμένει μοναδική.

Vespa PX 150 2Τ

Τιμή (ευρώ): 3.350

Πρόκειται ίσως για την πιο ιδιαίτερη περίπτωση, αυτήν της αειθαλούς PX 150, καθώς είναι το μοναδικό δίχρονο scooter του αφιερώματος και ένα από τα λίγα “μεγάλα” δίχρονα που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι παράλληλα και ένα από τα ελάχιστα scooter που έχει μηχανικό κιβώτιο, με τις ταχύτητες να αλλάζουν χειροκίνητα από το τιμόνι, όπως σε όλες τις κλασικές Vespa.

Πάνω στη σέλα της PX το ταξίδι στο χρόνο είναι εγγυημένο καθώς η αίσθηση που προσφέρει στον αναβάτη της είναι ίσως η πιο αυθεντική που μπορείτε να βρείτε σε ρετρό scooter. Οι χαλαρωτικές βόλτες αλλά και η γρήγορη κίνηση στο μποτιλιάρισμα συγκαταλέγονται στα δυνατά χαρτιά της PX. Οι μαλακές αναρτήσεις και η άνετη θέση οδήγησης φροντίζουν για το πρώτο, ενώ στο δεύτερο συνεισφέρουν οι μικροί τροχοί, το κόψιμο του τιμονιού και το ιδιαίτερα μικρό μεταξόνιο.

Βάλτε τη μπροστά και με τη μανιβέλα, χρησιμοποιήστε το ποδόφρενο για να φρενάρετε το πίσω τροχό και μη ξεχάσετε να την ντύσετε με τα πραγματικά άπειρα αξεσουάρ που κυκλοφορούν στην αγορά, για πραγματικά μοναδική εμφάνιση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας: 2Τ, 1Κ, Α/Ψ

Χωρητικότητα (κ.εκ.): 150

Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): Δ.Α.

Ροπή (Kgm/σ.α.λ.): Δ.Α.

Ρεζερβουάρ (λίτρα): 8

Ύψος σέλας (χλστ.): 810

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ