net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα δυνατά χαρτιά ενός ηλεκτρικού δικύκλου

1. Είναι πιο οικονομικό στη μετακίνηση, σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο. Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν πως με ηλεκτρικό ρεύμα αξίας μόλις ενός ευρώ, ο ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρικού δικύκλου μπορεί να κάνει 100 ή και περισσότερα χιλιόμετρα.

2. Πιο οικονομικά και με τη βούλα του κράτους, αφού δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας, ενώ και η ασφάλιση τους είναι οικονομικότερη από ένα βενζινοκίνητο δίκυκλο.

3. Ξεχάστε τα τακτικά service, τη ρύθμιση των βαλβίδων, την αλλαγή λαδιών, φίλτρων, μπουζί, κλπ. Ελαστικά και τακάκια καταναλώνουν τα ηλεκτρικά δίκυκλα, και αυτά θα αλλάζετε μόνο. 

4. Είναι περισσότερο “πράσινο” από τη βενζίνη. Παράγει μηδενικούς ρύπους στον τόπο χρήσης του, αν και το πόσο “πράσινο” είναι εξαρτάται και από το πόσο “πράσινο” είναι και το δίκτυο της ΔΕΗ. Όσο όμως το δίκτυο ηλεκτρισμού στρέφεται προς τις μορφές ενέργειας που είναι φιλικότερες προς το περιβάλλον (διεθνείς συνθήκες μας δεσμεύουν ως προς αυτή τη στροφή), τόσο πιο πράσινη θα γίνεται η χρήση των ηλεκτρικών δικύκλων.

5. Είναι αθόρυβο, και δεν ενοχλεί τους άλλους, όπως τα κοινά scooter.

6. Η ευκολία ανεφοδιασμού του, από μία κοινή πρίζα.

7. Η ροπή του είναι διαθέσιμη με το καλημέρα, κι έτσι, ανάλογα της ρύθμισης του κινητήρα, τα ηλεκτρικά δίκυκλα είναι ικανά για αστραπιαίες επιταχύνσεις και ρεπρίζ.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ