net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Emw

Era-energy

PowerMotors

Ether

Green Bike

Οι εταιρείες που διαθέτουν ηλεκτρικά στην ελληνική αγορά σήμερα

EMW www.emw.gr Τηλ.: 2130 287107-108
Η EMW εισάγει σε αποκλειστικότητα ηλεκτρικά μοντέλα scooter από 250W έως και 5000W ενώ διαθέτει και τρία διαφορετικά ηλεκτρικά μοντέλα ποδηλάτων, ικανά να εξυπηρετήσουν μετακινήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων με μία φόρτιση. 

Etherwww.Ether.gr Τηλ.: 22950 41001
Η Ether είναι μια αξιόπιστη και δυναμική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά της Ενέργειας στην Ευρώπη. Εταιρικός στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων, υψηλής τεχνογνωσίας και αποτελεσματικών λύσεων στους πελάτες της, ώστε να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα τους, να μειώσουν τα κόστη τους και το περιβαλλοντολογικό τους αποτύπωμα. Μission statement της Ether είναι: «στην πρώτη γραμμή της πράσινης ανάπτυξης». Η Ether φέρνει στη χώρα μας τα ιδιαίτερα αξιόλογα ηλεκτρικά scooter της GOVECS (http://govecs.gr). H GOVECS ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό να προσφέρει καθαρή, αποτελεσματική, αξιόπιστη και οικονομική ηλεκτροκίνηση. Εξαιρετικοί μηχανικοί και σχεδιαστές εργάζονται στην ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων που συνδυάζουν το στυλ και την Πραγματική Ηλεκτροκίνηση. Η GOVECS φέρνει το αύριο σήμερα με τα υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης ηλεκτρικά scooter της.

Era Energy www.era-energy.gr Τηλ.: 23520 61344
Από το 2011 η Era Energy, άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, παρέχοντας λύσεις για καθημερινή μετακίνηση με ηλεκτροκίνητα οχήματα. Κατασκευάζει και διαχειρίζεται όλες τις απαραίτητες υποδομές, για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και διαθέτει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, τα υψηλής ποιότητας ηλεκτροκίνητα Scooters της Vmoto E-max. Η Vmoto πρόκειται για Αυστραλό – Γερμανική συνεργασία, με πολύ υψηλά standards στην ποιότητα κατασκευής και την απόδοση των scooters. Εξάγει τα προϊόντα της σε 30 χώρες, με 12 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια αγορά κατασκευής ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Είναι τα μόνα ηλεκτροκίνητα scooters που είναι κατασκευασμένα για επαγγελματική χρήση. Με μια μόνο φόρτιση,  πάντα σύμφωνα με τον κατασκευαστή, καλύπτουν απόσταση 100  χιλιομέτρων.

PowerMotors www.seckam.gr Τηλ.: 22420 27825
Η PowerMotors είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των ηλεκτρικών ποδηλάτων & scooters SECKAM για την Ελλάδα έχοντας ευθύνη και της τεχνικής υποστήριξης. H εταιρεία αναλαμβάνει την αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα. Όλα τα προϊόντα της Seckam συνοδεύονται από τεχνική υποστήριξη,  εγγύηση, απόθεμα ανταλλακτικών και εξουσιοδοτημένα συνεργεία για την υποστήριξή τους. Στόχος της εταιρείας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες.

Green Bike www.greenbike.grΤηλ.: 23510 33323
Η εταιρία Greenbike ενεργεί στον τομέα τον ηλεκτρικών ποδηλάτων και scooter από το 2011. Με έδρα την πόλη της Κατερίνης, και με το νέο υποκατάστημα στη  Λάρισα, το κοινό έχει αγαπήσει το προϊόν δείχνοντας μεγάλη ανταπόκριση. Η Green bike εξειδικεύεται στον τομέα της ηλεκτροκίνησης με στόχο την παρουσίαση μιας  νέας ιδέας στον τρόπο της μετακίνησης.              
Η εταιρία Green Bike έχοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τις δυνατότητες του κάθε πελάτη, διαθέτει στο κοινό μια μεγάλη συλλογή από ηλεκτρικά μοντέλα, από την οποία μπορεί καθένας να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει. Στα καταστήματα της εταιρίας σας περιμένει εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ παρέχεται service και μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών ώστε να μπορει να αντιμετωπίστει κάθε απαίτηση των πελατών. Επιπλέον όλα τα μοντέλα της Green bike συνοδεύονται από εγγύηση ενός έτους.


GREEN MOTORS www.green-motors.gr, Τηλ.: 2130 049039
H εταιρεία αντιπροσωπεύει: την αγγλική, την ισπανική BH, τη γαλλική Ο2Feel, την ολλανδική beixo, ενώ διαθέτει και κίτ μετατροπής ηλεκτρικών ποδηλάτων GM (Green Motors). 

ΣΤΑΡΚΟ starcohellas.gr Τηλ.: 210 6857683
Η εταιρεία ασχολείται μεταξύ άλλων και με τα Ηλεκτρικά Ποδήλατα – Scooter, ενώ έχει την αποκλειστική διανομή σε Ελλάδα & Κύπρο Ηλεκτρικών ποδηλάτων για τις Γαλλικές μάρκες Peugeot και Gitane.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ