net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα αδύναμα σημεία ενός ηλεκτρικού δικύκλου

1. Η υψηλή τιμή απόκτησης. Είτε μιλάμε για ασιατικής προέλευσης, είτε για ευρωπαικά ή αμερικάνικα ηλεκτρικά δίκυκλα, όλα είναι ακριβότερα από τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα. Βέβαια, θα κάνετε γρήγορα απόσβεση του έξτρα κόστους αγοράς, από τα λεφτά που θα γλιτώσετε σε καύσιμο, service, ανταλλακτικά, τέλη και ασφάλειες.

2. Η μικρή αυτονομία. Αν όμως δεν ανοίγετε συνέχεια το γκάζι, τα ηλεκτρικά δίκυκλα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, καθώς η αυτονομία τους θα αποδειχτεί αρκετή για όλες τις αστικές δουλειές της ημέρας.

3. Η φόρτιση. Ενώ με τα θερμικά δίκυκλα ο ανεφοδιασμός παίρνει ένα με δύο λεπτά το πολύ, τα ηλεκτρικά δίκυκλα θέλουν την ώρα τους. Όμως η ώρα φόρτισης μειώνεται πολύ αν θέλετε να γεμίσετε τη μπαταρία στο 80% και όχι στο 100%. Άλλωστε στο τέλος της ημέρας δεν σας νοιάζει. Απλά τα συνδέετε με μια πρίζα στο γκαράζ, και το πρωί είναι έτοιμα.

4. Η έλλειψη σταθμών ανεφοδιασμού. Στη χώρα μας πρέπει να σχεδιάζεις το ταξίδι σου, ώστε να γνωρίζεις που μπορείς να βρεις πρίζα για να ανεφοδιαστείς. Στη δουλειά, στο σπίτι, ή σε κάποιο ενδιάμεσο προορισμό. Σημειώστε πάντως πως εύκολα θα τα συνδέσετε ακόμα και σε μια καφετέρια, και μέχρι να πιείτε τον καφέ σας, εκείνα θα έχουν φορτίσει αρκετά.

5. Επειδή είναι αθόρυβα, κάποιες φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε και την κόρνα για να είστε σίγουροι πως σας έχουν αντιληφθεί.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ