net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η συντήρηση του δικύκλου μας είναι μια ιερή υπόθεση, ίσως η ιερότερη όλων καθώς μέσω αυτής εξασφαλίζεται η ασφάλεια που πάντοτε επιζητούμε όταν οδηγούμε.

Πράξη ευθύνης

Η αγορά μιας μοτοσικλέτας ή ενός σκούτερ συνιστά μια πράξη ευθύνης και για τις δύο συμβαλλόμενες πλευρές. Η κατασκευάστρια εταιρεία από την πλευρά της έρχεται να εγγυηθεί την καλή λειτουργία του προϊόντος της και να υποστηρίξει αυτήν με κάθε τεχνικό μέσο, αλλά και ο πελάτης από τη δική του πλευρά οφείλει να φροντίζει το δίκυκλό του.

Η συντήρηση του σκούτερ ή της μοτοσικλέτας μας είναι μια ιερή υπόθεση, ίσως η ιερότερη όλων καθώς μέσω αυτής εξασφαλίζεται η ασφάλεια που πάντοτε επιζητούμε όταν οδηγούμε. Όσο αξιόπιστο κι αν είναι ένα όχημα, δίχως την απαραίτητη συντήρηση κάποια στιγμή θα έρθει αντιμέτωπο με τη φθορά του χρόνου, θα απαιτήσει την αντικατάσταση των αναλώσιμών του, θα χρειαστεί το φρεσκάρισμά του όπως είναι απολύτως λογικό.

Καλό είναι να μην υποτιμήσουμε ποτέ την τεχνολογία ενός δικύκλου επειδή δε βγάζει 200 άλογα ή δεν τρέχει σε αγώνες ή επειδή είναι «απλώς ένα σκούτερ». Αν δείτε πια πόση τεχνολογία κρύβεται ακόμη και σε ένα απλό σκούτερ 125 κ.εκ. θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντική γίνεται η σωστή του συντήρηση από εξειδικευμένο προσωπικό. Τέτοιο προσωπικό δε θα συναντήσετε παρά μόνο εντός του εταιρικού δικτύου κάθε εταιρείας. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά συντηρούν, επισκευάζουν και αναβαθμίζουν τα μοντέλα της ίδιας εταιρείας, είναι αυτοί που ενημερώνονται και εκπαιδεύονται επισήμως για κάθε μικρή ή μεγάλη τεχνολογική καινοτομία της, είναι αυτοί που ξέρουν με κλειστά μάτια να κάνουν την κάθε δουλειά πάνω στο SYM που σε εξυπηρετεί κάθε μέρα. Ποιον άλλο μπορείς να εμπιστευτείς περισσότερο;

Και στην τελική, αυτοί οι τεχνικοί είναι οι ίδιοι που είναι υπόλογοι ενώπιον της SYM για κάθε δουλειά που κάνουν, είναι αυτοί που φέρουν την ευθύνη για την τήρηση της εγγύησης καλής λειτουργίας του δικύκλου σου.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ