net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα κεντρικά της εταιρείας φροντίζουν να υπάρχει άμεση επικοινωνία των τεχνικών σημείων μαζί της για να εξασφαλίζει άμεση ενημέρωση και ταχεία λύση σε ό,τι και αν προκύψει.

Δικτυωμένη τεχνολογία

Η Γκοργκόλης Α.Ε. από την πλευρά της φροντίζει να προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να νιώσει ασφάλεια ο πελάτης κι ακόμη περισσότερα. Το δίκτυό της στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον στον εντυπωσιακό αριθμό των 148 σημείων Service/Ανταλλακτικών, με τα 16 από αυτά στην Αττική και άλλα 132 στην επικράτεια.

Όπως οφείλει να κάνει, η κεντρική διοίκηση της εταιρείας φροντίζει ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία όλων των τεχνικών σημείων μαζί της για να εξασφαλίζει άμεση ενημέρωση αλλά και ταχεία λύση σε όποιο ενδεχόμενο πρόβλημα προκύψει. Έτσι στην έδρα της Γκοργκόλης Α.Ε. διατηρούνται δύο συνεργεία τεχνικού ελέγχου για τη διαμόρφωση ιδίας άποψης και εξεύρεσης τεχνικών λύσεων και προτάσεων αναβάθμισης των οχημάτων της εταιρείας.

Εκεί έχει στηθεί ένα online σύστημα ενημέρωσης συνεργείων σε τεχνικά θέματα και έχει καθιερωθεί η δυνατότητα video κλήσεων (μέσω Skype) με φορητές κάμερες μεταξύ των  συνεργαζόμενων συνεργείων και του τεχνικού τμήματος της εταιρείας για τη βέλτιστη αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων.

Οι τεχνικοί των συνεργαζόμενων συνεργείων είναι πάντοτε ενήμεροι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις μέσω της καθιέρωσης τεχνικών σεμιναρίων για νέα και υπάρχοντα μοντέλα, καθώς και για την ενημέρωση για τις λειτουργίες του online συστήματος ενημέρωσης. Παράλληλα, συνεργεία από τους τεχνικούς της Γκοργκόλης Α.Ε. επισκέπτονται τακτικά τους συνεργάτες στην έδρα τους για πιθανά τεχνικά και διαδικαστικά θέματα.

Μιλάμε για μια πολύ σημαντική επένδυση σε χρήμα, χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό που γίνεται αποκλειστικά και μόνο για να εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας σε τεχνικό επίπεδο και να εξασφαλίσει πως κάθε ένας από τους εκατοντάδες μηχανικούς σε όλη τη χώρα θα διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο γνώσης. Έτσι φτάνεις στην κορυφή κι έτσι διατηρείσαι εκεί

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ