net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Γκοργκόλης Α.Ε. διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Ανταλλακτικών έκτασης 1.618 τ.μ., με συστήματα διαχείρισης WMS (Warehouse Management System).

Για χαρούμενους πελάτες

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μπορεί πλέον να γίνει πολύ γρήγορα, καθώς η Γκοργκόλης Α.Ε. διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Ανταλλακτικών έκτασης 1.618 τ.μ., με συστήματα διαχείρισης WMS (Warehouse Management System) που συμβάλλει στην τάχιστη διακίνηση ανταλλακτικών. Κινήσεις όπως αυτή είναι που εξασφαλίζουν στην εταιρεία πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 στη Παροχή Υπηρεσιών after sales.

Ολόκληρο το δίκτυο της εταιρείας συνδέεται μέσω ενός online συστήματος, με το οποίο γίνονται οι καταχωρήσεις αιτήσεων εγγυήσεων και service για την πλήρη καταγραφή ιστορικού των οχημάτων. Οι αιτήσεις εγγυήσεων απαντώνται εντός 24ώρου. 
 
Ο πελάτης γνωρίζει εξαρχής πως θα αποκτήσει ένα υψηλής ποιότητας όχημα και η επαφή με την αντιπροσωπεία τον συστήνει σε μια καλά οργανωμένη εταιρεία που θα του προσφέρει όλα όσα εκείνος περιμένει.

Φυσικά όλα τα προϊόντα της SYM συνοδεύονται από διετή εγγύηση για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη, αλλά και έναν χρόνο για τα πλαστικά και τη βαφή. Στην πλειονότητα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων το πρώτο σέρβις του νέου δικύκλου προσφέρεται δωρεάν. Παράλληλα, στο ενδεχόμενο μιας ακριβής επισκευής προσφέρεται η δυνατότητα ο πελάτης να αιτηθεί για δάνειο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μέσω και του κεντρικού χρηματοδοτικού προγράμματος της Γκοργκόλης Α.Ε. Σε ιδιαίτερες εγγυητικές περιπτώσεις χρονοβόρων επισκευών υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παροχής οχήματος εξυπηρέτησης πελατών.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ