net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο, σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο της HONDA X-ADV

Πλαίσιο

Η X-ADV χρησιμοποιεί ένα νέο, σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, που επιτρέπει τη δημιουργία ενός ευρύχωρου αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα σε συνδυασμό με ένα υποπλαίσιο, πλάτους 450mm. Η γωνία κάστερ και το ίχνος είναι στις 27 μοίρες/104mm με μεταξόνιο 1590mm. Η μέγιστη γωνία τιμονιού των 39 μοίρες (και κύκλος στροφής των 2.8m) κάνουν την X-ADV ευέλικτη σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Οι αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών – 153,5mm εμπρός και 150mm πίσω – συνδυάζονται με απόσταση από το έδαφος στα 162mm. Το βάρος (γεμάτη) είναι 238kg.
 
Το ύψος της σέλας στα 820mm και το φαρδύ τιμόνι στα 910mm διασφαλίζουν όρθια θέση οδήγησης και άριστο οπτικό πεδίο για καλύτερη ορατότητα και έλεγχο, ενώ το σχήμα της σέλας διευκολύνει την πρόσβαση στο έδαφος.
 
Για άριστο έλεγχο σε συνθήκες εκτός δρόμου, το ανάποδο πιρούνι των 41mm τύπου φυσιγγίου προσφέρει ρύθμιση προφόρτισης και επαναφοράς. Το πίσω μονό αμορτισέρ προσφέρει ρύθμιση προφόρτισης, ενώ εδράζεται στο αλουμινένιο ψαλίδι - που κατασκευάζεται από δοκούς διατομής σχήματος U – μέσω μοχλικού Pro-Link.
 
Ο εμπρός τροχός 17-ιντσών και ο πίσω τροχός 15-ιντσών χρησιμοποιούν ατσάλινες ακτίνες ανθεκτικές στη σκουριά και συμβάλλουν στην ικανότητα της X-ADV να ανταπεξέρχεται στις ανωμαλίες του εδάφους. Ελαστικά διττού χαρακτήρα συμβάλλουν στην οδηγική ποιότητα και οι σχήματος L βαλβίδες διευκολύνουν τον έλεγχο πίεσης του αέρα. Οι διαστάσεις των ελαστικών είναι 120/70 R17 μπροστά και 160/60 R15 πίσω.
 
Δύο ακτινικά διατεταγμένες τετραπίστονες δαγκάνες επενεργούν σε δίσκους 310mm σε συνδυασμό με σύστημα ABS.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ