net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Scrambler Desert Sled

To Scrambler Cafe Racer

Ducati Scrambler Desert Sled/Café Racer

Δύο πανέμορφες μοτοσυκλέτες, οι οποίες ήρθαν και συμπληρώνουν την γκάμα των Ducati Scrambler με δύο ακόμη προσωπικότητες. Τα Desert Sled και Café Racer είναι δύο μοντέλα τα οποία προβάλλουν έντονα την ταυτότητά τους και προσέλκυσαν τεράστια προσοχή στο περίπτερο της εταιρείας. Ας τα δούμε και πιο αναλυτικά.

Το Desert Sled είναι μια ακόμα «χωμάτινη» εκδοχή της Ducati Scrambler και είναι εξοπλισμένο με εμπρός τροχό 19 ιντσών, ακτινωτές ζάντες και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής. Στην καρδιά του χτυπάει ο δικύλινδρος Desmodue κινητήρας της Ducati, με κυβισμό 803 κ.εκ., αερόψυξη και πλήρη συμφωνία με τις προδιαγραφές Euro 4.

Oι αναρτήσεις του μοντέλου προέρχονται από την Kayaba και προσφέρουν ρυθμισιμότητα και μεγάλες διαδρομές. Επιπλέον, το πλαίσιο του Desert Sled είναι ενισχυμένο, για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη συμπεριφορά στο χώμα.

Το Café Racer είναι μια απίστευτα όμορφη μοτοσυκλέτα, πιστή στο πνέυμα του είδους της. Κινείται από τον ίδιο κινητήρα, ενώ ξεχωρίζουν οι εξατμίσεις της Termignoni που εξέρχονται από την δεξιά πλευρά του μοντέλου. Σε αντίθεση με το Desert Sled, το Café Racer φέρει χυτούς τροχούς 17 ιντσών και διαφορετικές αναρτήσεις.

H μοτοσυκλέτα φέρει δύο numberplates δεξιά και αριστερά, ενώ το κάθισμα του συνεπιβάτη καλύπτεται από κάλυμμα, δίνοντας έτσι έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Ακόμη ένα στοιχείο του sport στησίματος είναι η ακτινική εμπρός τρόμπα φρένου που φέρει. 


 

Τεχνικά
Χαρακτηριστικά

Κινητήρας

4Τ, 2Κ, Α/Ψ 4Β

Κυβισμός
(κ.εκ.)

803

Διάμετρος x Διαδρομή (χλστ.)

88Χ66

Συμπίεση
(:1)

11

Ισχύς
(ίπποι/σ.α.λ.)

75/8.250

Ροπή
(kgm/σ.α.λ.)

7/7.750

Τροφοδοσία

Ψεκασμός

Χωρητικότητα
ρεζερβουάρ (λίτρα)

13.5

Βάρος, πλήρες (kg)

188(Cafe Racer), 207 (Desert Sled)



 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ