net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι μικρές διαστάσεις σημαίνουν και μικρούς χώρους. Το Fly θα φιλοξενήσει μόλις ένα jet κράνος κάτω από τη σέλα, ενώ υπάρχει και ντουλαπάκι για μικροπράγματα.

Piaggio Fly 100 4T: Εγγύηση ευκολίας

Τιμή: 1.410 ευρώ 

Το Piaggio Fly 100 αποτελεί εγγύηση στην κατηγορία των μικρών scooter εδώ και αρκετά χρόνια. Χάρη στις μικρές του διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για όποιον επιθυμεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στους δύο τροχούς. Ωστόσο, δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο ρόλο του… σχολείου. Το Fly μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα: να κινηθεί με ευελιξία μέσα στην πόλη, να χωθεί ανάμεσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που θα συναντήσει μπροστά του. Είναι πρακτικό στην οδήγηση και μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα φανερώνει ο σχεδόν κλασικός σχεδιασμός του και το μικρό του μέγεθος.  

Ο κινητήρας του έχει χωρητικότητα 96. κ.εκ.. Εϊναι τετράχρονος και αερόψυκτος και αποδίδει 6,2 ίππους. Αυτό σημαίνει ότι θα κινηθεί άνετα σε αστικές ταχύτητες, αλλά δε θα ακολουθήσει τον αναβάτη του, αν αυτός του ζητήσει να κάνει κάτι παραπάνω. Επιπλέον, παρά τις μικρές του διαστάσεις, το Fly αποδεικνύεται άνετο, ακόμη κι αν ο αναβάτης περάσει ώρα πάνω στη σέλα του. Κάτω από αυτή, τέλος, θα χωρέσει με ευκολία ένα jet κράνος.  

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 96
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 6,2/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 0,7/5.000
Βάρος (κιλά): 105
Τελική ταχύτητα (χλμ/ώρα): 81

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ