net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δυνατός κινητήρας και ελαφριά μοτοσυκλέτα=απίστευτη διασκέδαση!

Ανετη σέλα για τον αναβάτη, όχι και τόσο άνετη για το συνεπιβάτη.

Οδηγώντας

1. Η συνεργασία μεταξύ πλαισίου, κινητήρα, αναρτήσεων και ελαστικών είναι από τις καλύτερες που έχουμε συναντήσει –ειδικά στους ελληνικούς δρόμους. Μιλάμε για αδιανόητο κράτημα, μιλάμε για ένα μπροστινό που βεντουζώνει στην άσφαλτο και δεν λέει να την αφήσει, που ανεβάζει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη του αναβάτη στην κορυφή, και που κάνει το μυαλό σου να επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ που είχε για τις κλίσεις που μπορείς να πάρεις με ασφάλεια σε δημόσιους δρόμους.

2. Η χρηστικότητα, και η αποτελεσματικότητα του 390 Duke σε καθημερινές συνθήκες δύσκολα βρίσκουν αντίπαλο. Από τη μία έχουμε τη χαρά που προσφέρει μια ευέλικτη sport μοτοσικλέτα δίχως περιορισμούς, με επιταχύνσεις που αφήνουν πίσω πολλές μοτοσικλέτες μεγαλύτερου κυβισμού, και με ικανότητα για υψηλή τελική (κόφτης στα 179χλμ/ώρα). Και από την άλλη; Κατανάλωση καυσίμου από τον κόσμο των… μικρών scooter! Οδηγώντας κοντά στο όριο του κόφτη είδαμε κατανάλωση 4,3 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα, ενώ όταν οδηγήσαμε… «απλώς» σβέλτα (προσοχή, όχι αργά), η κατανάλωση έπεσε στα 3,5 λίτρα στα 100!

3. Το 390 Duke θα σας βοηθήσει να κάνετε και καριέρα στο stunt riding καθώς είναι μία από τις πλέον άριστες επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε! Το στήσιμο, ο ψεκασμός, η ήρεμη δύναμη και η ακρίβεια που παρέχει στη sport οδήγηση, ή σε οποιοδήποτε stunt, μας έφερε… δάκρυα στα μάτια. Όλα (σούζες, rolling endo, rolling burnout, donuts, πλαγιολισθήσεις) γίνονται εύκολα, κι έτσι εσύ απλώς ανεβάζεις προσδοκίες και επίπεδο! Levelup σε κάθε βόλτα! Γίνεται; ΓΙΝΕΤΑΙ!

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ