net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με την πιθανή παρουσία ενός κατ' επιλογήν πλήρους fairing αναμένεται το νέο Z800

Και με πλήρες fairing

Νέα από το στρατόπεδο της Kawasaki, η οποία εξελίσσει το καινούργιο της Ζ800 για το 2017, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι η εταιρεία προτίθεται να διαθέσει το μοντέλο της με κατ’ επιλογήν full fairing.

 
Πριν λίγο καιρό, γράψαμε για το φερόμενο ως εντελώς νέο Kawasaki Z800, το οποίο εμφανίστηκε σε σχέδια προς κατοχύρωση πατέντας. Κατά τα φαινόμενα λοιπόν, η εξέλιξη του νέου naked bike από την Kawasaki συνεχίζεται, και σήμερα έχουμε πληροφορίες και νέα σχέδια, στα οποία βλέπουμε την εμφάνιση ενός πλήρους fairing, στα πρότυπα μιας εξ’ ολοκλήρου επενδεδυμένης με πλαστικά street μοτοσικλέτας. 

Στα σχέδια διακρίνεται, με διακεκομμένες γραμμές, η θέση αλλά και η μορφή του πλήρους fairing, σε σχέση με τα ξεχωριστά πλαστικά πλαϊνά καλύμματα και την μάσκα της βασικής απεικόνισης. Φαίνεται ότι η Kawasaki στοχεύει να προσδώσει στο νέο Ζ800 μια εμφάνιση πλήρως «ντυμένου» sportbike, ενώ σίγουρα το ολόκληρο fairing θα παίξει και το ρόλο του στην αεροδυναμική προσδίδοντας στο νέο μοντέλο μια καλύτερη ανεμοκάλυψη και μια διαφορετική οδική συμπεριφορά από το αντίστοιχο «γυμνό». 

Είχαμε καιρό να δούμε μια «ντυμένη» παραλλαγή των naked bikes της σειράς Z, με την τελευταία να είναι η Z750S. Ωστόσο εκείνη η έκδοση έφερε ουσιαστικά μόνο ένα fairing-«μπικίνι», σε αντίθεση με το πλήρες κοστούμι που βλέπουμε στο νέο μοντέλο. Αναμένουμε περισσότερα, λοιπόν, εναγωνίως! 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ