Τα Honda CRF250L και CRF250 Rally του 2021, όπως εμφανίστηκαν σε φωτογραφίες από την Ιαπωνία.

Honda CRF250L/Rally 2021: Ανεπίσημο «ντεμπούτο»

Εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες των νέων Honda CRF250L και CRF 250 Rally, αφού τις «αλίευσαν» από την Ιαπωνία, πηγές του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η επίσημη παρουσίαση των νέων Honda CRF250L και CRF250 Rally αναμένεται για τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα, για τις 13 Νοεμβρίου, ωστόσο κάποιες εικόνες και πληροφορίες για τα δύο νέα μοντέλα έκαναν ήδη την εμφάνιση τους στο Internet. Πιο συγκεκριμένα, οι Ιταλοί συνάδελφοι μας από το Motociclismo έχουν στα χέρια τους κάποιες από τις εικόνες των νέων CRF250L και Rally, μαζί με (περιορισμένες) πληροφορίες.
 
Οι αλλαγές στην εμφάνιση των 2 μοντέλων φαίνονται στην πρώτη ματιά, με το CRF250L να φέρει ένα αισθητά διαφορετικό μούτρο και νέα γραφικά, ενώ το CRF250 Rally λαμβάνει νέο ρεζερβουάρ μεγαλύτερης χωρητικότητας και τα γραφικά να είναι φρεσκαρισμένα και στις δύο περιπτώσεις.
 
Επίσης, αλλαγές αναμένονται επίσης στον κινητήρα (για την συμμόρφωση του με τις Euro5 προδιαγραφές, με αλλαγές στα συστήματα εισαγωγής και εξάτμισης), στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις, όπως ισχυρίζονται οι Ιταλοί συνάδελφοι. Για περισσότερα, πρέπει να περιμένουμε μέχρι την άλλη Παρασκευή…

Πηγή: Motociclismo