net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλες περιπέτειες για μικρά παιδιά

Ένα εντελώς νέο CRF παρουσιάζει η Honda, βασισμένο στη τεχνολογία των μεγάλων αδερφών του (CRF 250/450). Το CRF 150R έρχεται να μεταμορφώσει την κατηγορία των, μικρού κυβισμού αγωνιστικών motocross μοτοσικλετών με μια πάρα πολύ καλή απόδοση αλλά και κορυφαίο χειρισμό.

 
Η τετράχρονη εξέλιξη του motocross συνεχίζεται και στο CRF 150R, μετά από την επιτυχία του CRF 450R, ακολουθούμενο και από το CRF250R. To νέο αυτό μοντέλο ήρθε για να ταρακουνήσει τις μικρού κυβισμού δίχρονες MX κατηγορίες.
Φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει αγωνιστικά και να πάρει τη πρώτη θέση στον ανταγωνισμό, αλλά και στη καρδιά των μικρών και μεγάλων αρχάριων, με αρκετά ικανοποιητικά χαρακτηριστικά να το συνοδεύουν όμως: το ατσάλινο πλαίσιο, το ανεστραμμένο πιρούνι, το αλουμινένιο Pro-Link ψαλίδι αλλά και τον επιθετικό σχεδιασμό του.

Ο 149 κυβικών εκατοστών, υγρόψυκτος κινητήρας του θα εντυπωσιάσει με την απόδοσή του σε συνδυασμό με τον εύκολο χειρισμό του CRF. Διαθέτει μπροστινό δισκόφρενο 220χιλ. και πίσω 190χιλ. με μονοπίστονες δαγκάνες ενώ το σύστημα τροφοδοσίας του συμπεριλαμβάνει ένα φίλτρο βενζίνης Keihin FCR 32χιλ. και αισθητήρα γκαζιού (TPS). Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του είναι στα 4,3 λίτρα.

Φαντάζει σαν το κατάλληλο εργαλείο που θα εμπνεύσει, θα προπονήσει και θα δώσει μια αγωνιστική ώθηση στους νέους αναβάτες

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ