net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τρία ολοκαίνουργια Yamaha

Καταιγισμός από νέα μοντέλα ακούγεται πως θα γίνει στην έκθεση μοτοσικλέτας του Tokyo από την ιαπωνική εταιρία Yamaha που έρχεται φέτος δυναμικά για να παρουσιάσει τρία άκρως συναρπαστικά μοντέλα. Πρόκειται για ένα supermoto, ένα enduro και ένα... διαφορετικό scooter μεσαίου κυβισμού.

 
Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνει η παρουσίαση των: WR250X, WR250R και του scooter YP259 Majesty.

Τα WR είναι δύο πλήρως νόμιμες μοτοσικλέτες για το δρόμο οι οποίες “κουβαλούν ” τα αρχικά WR από τις μοτοσικλέτες enduro της εταιρίας. Το WR250R είναι μια μοτοσικλέτα με αέρα off-road ενώ η X έκδοση είναι ένα supermotard βασισμένο στο ίδιο πλαίσιο και κινητήρα, τροχοί 17” και μεγαλύτερο μπροστινό φρένο.

Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν DOHC μονοκύλινδρο, τετραβάλβιδο κινητήρα. Παρ’ όλα αυτά το πλαίσιο και ο κινητήρας είναι και τα δύο εντελώς διαφορετικά από την αγωνιστική WR250F enduro μοτοσικλέτα.

Το Majesty YP250 είναι ένα εντελώς καινούργιο μοντέλο που συμπεριλαμβάνει την τελευταία τεχνολογία της αλλαγής χειρισμού του κιβωτίου που κάνει με την κίνηση ενός μοχλού το αυτόματο κιβώτιό του σε χειροκίνητο ενώ διαθέτει ασύρματο κλειδί για να πάρει μπρος ο κινητήρας όπως επίσης και να ανοίξει η σέλα.

Περισσότερες πληροφορίες και εντυπώσεις θα έχουμε μετά το μεγάλο αυτό show στο Tokyo!

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ