net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Kawasaki D-Tracker 250

Με το νέο D-Tracker της Kawasaki, η διασκέδαση δεν αναμένεται να σταματά εκεί που αρχίζει το... πεζοδρόμιο. Το πανάλαφρο supermotard σχεδιάστηκε για να πάει παντού ενώ πάντα είναι έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια. Σημαντικές είναι οι αλλαγές που έγιναν σε όλους τους τομείς.

 
Στο Διεθνές σαλόνι του Tokyo , η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε το ανανεωμένο D-Tracker 250 με σχεδόν 40 ίππους ισχύ και αρκετή γοητεία ώστε να εντυπωσιάσει τον κόσμο που επισκεπτόταν το περίπτερο της Kawasaki.

Το νέο D – Tracker διαθέτει έναν συμπαγή υγρόψυκτο, 4χρονο, 4βάλβιδο, μονοκύλινδρο κινητήρα των 249 κυβικών εκατοστών, τοποθετημένο, ιδανικά, μέσα σε ένα ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο κρατώντας χαμηλά το κέντρο βάρους ώστε να ενισχύει την δυνατότητα της μανούβρας στα δύσκολα σημεία των δρόμων.

Στην άλλη πλευρά του πλαισίου υπάρχει ένα ελαφρύ ψαλίδι αλουμινίου και νέου τύπου σταθεροποιητή αλυσίδας για την καλύτερη ρύθμισή της.
Επιπλέον αναβαθμίσεις έχουν γίνει και στο 6τάχυτο κιβώτιο μετάδοσης. Η 5η και 6η έχουν λιγότερη απόσταση ώστε να δίνουν στο D- Tracker μερικές παραπάνω επιδόσεις.
To 34άρι Keihin καρμπυρατέρ ανεβάζει την ανταπόκριση του γκαζιού και αποδίδει ενισχυμένη δύναμη, ενώ παράλληλα συνδράμει στην οικονομία καυσίμων.

Για το 2008/09 το D-Tracker διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα αναρτήσεων και τις ανάλογες ρυθμίσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και χαμηλότερο ύψος σέλας. Ρυθμιζόμενο είναι και το πιρούνι των 43 χιλιοστών.
Βελτιωμένο και το σύστημα φρεναρίσματος με έναν μπροστινό δίσκο των 260 χιλιοστών και έναν πίσω των 240 χιλ. να εγγυώνται τη μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να προσφέρουν.

Τέλος, το ότι κάτι έχει αλλάξει, θα το φανερώσουν τα νέα πλαστικά, σχεδιασμένα για ένα πιο επιθετικό look…
Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα διατεθεί και στην ελληνική αγορά το ερχόμενο έτος, πάντως φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ