net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha WR250R & X – Χρήση 24/7

Tα βασισμένα στο καθαρόαιμο enduro WR250F νέα μοντέλα της Yamaha, επανεισάγουν στο προσκήνιο την κατηγορία των μικρών σε κυβισμό μοτοσικλετών, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλη την εβδομάδα απ τον αναβάτη τους, εξυπηρετώντας τον στις μετακινήσεις αλλά και στο χόμπι του.

 
Τις καθημερινές μετακίνηση από και προς την δουλεία μέσα σε ασφυκτικές κυκλοφοριακές συνθήκες, το Σαββάτο προπόνηση στο βουνό ή στην πιστά κάρτ και την Κυριακή εκδρομή στην θάλασσα ή «σουλάτσο» στην πόλη.

Πόσες μοτοσικλέτες θα χρειαζόσασταν για να καλύψετε αυτές τις απαιτήσεις; Και όμως τα νέα WR250 R & X μπορούν αν ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο «φορτωμένο» πρόγραμμα καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο χρήσης με χαρακτηριστική άνεση.

Το on-off “R” και το Supermoto “X” φέρουν στο DNA τους τα αγωνιστικά γονίδια του enduro WR250F, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την απροβλημάτιστη καθημερινή μετακίνηση.

Με τιμή αγοράς 6.300€ για την έκδοση “R” και 6.550€ για την έκδοση“X”, αποκτάτε μια μοτοσικλέτα για όλα, που μπορεί να σας εισάγει ή να σας καλύψει με αξιώσεις στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ