net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η BMW γιορτάζει τα 15 χρόνια του 4-βάλβιδου boxer…

…και τις 500.000 μονάδες GS! Για το λόγο αυτό παρουσίασε μια περιορισμένης παραγωγής επετειακή έκδοση του best seller μοντέλου R 1200GS, η οποία φέρει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως το λευκό «Alpine» χρώμα. Φυσικά οι διαφορές σε σχέση με τις «απλές» GS δεν σταματούν εκεί!

 
Οι ακτινωτές μαύρου χρώματος ζάντες που μέχρι τώρα αποτελούσαν προνόμιο της Adventure έκδοσης είναι ένα στοιχείο του επετειακού μοντέλου, στο οποίο εφαρμόζονται επίσης φιμέ ζελατίνα, φαρδύς λασπωτήρας, καλύμματα αλουμινίου στις κυλινδροκεφαλές και σπόϊλερ στο μπροστινό φτερό, που οδηγεί το ρεύμα του αέρα προς το ψυγείο λαδιού.

Το λευκό χρώμα στο οποία αναφερθήκαμε στη εισαγωγή, συνδυάζεται με τη διχρωμία γκρί-μάυρου στη σέλα. Η σέλα μάλιστα ρυθμίζεται σε διαφορετικά από τις βασικές εκδόσεις του GS ύψη, δηλαδή στα 870 και 890 χλστ., έναντι των 850 και 870 χλστ.

Η R 1200 GS «15 years 4-valve GS», όπως είναι η πλήρης ονομασία της, έιναι διαθέσιμη στο δίκτυο αντιπροσώπων της BMW στην Ελλάδα και φυσικά, μπορεί να εξοπλιστεί με όλες τις διαθέσιμες επιλογές της σειράς των GS, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: Πλαϊνές βαλίτσες, ABS, ASC (η δίτροχη εκδοχή του αντί – spin), ESA II (ηλεκτρονική ρύθμιση των αναρτήσεων), σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών, θερμαινόμενα grip, υπολογιστή ταξιδιού και φλας με LED λυχνίες.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ