net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρώτη φωτογραφία του ανανεωμένου μοντέλου

Σίγουρα δεν αποτελεί και ότι πιο διαφωτιστικό, αλλά η φωτογραφία που δημοσίευσε η MCN, απεικονίζει τη κυριότερη -κατά πως φαίνεται- αλλαγή στο νέο GS. Φυσικά πρόκειται για τον κινητήρα, στον οποίο τα καπάκια των κεφαλών μαρτυρούν πως από κάτω τους βρίσκονται πλέον δύο εκκεντροφόροι.

 
Τα σενάρια για το νέο GS, ήθελαν τη μοτοσικλέτα να αυξάνει τη χωρητικότητα του κινητήρα στα 1.250 κ.εκ., να αποκτά μεγαλύτερη (κοντά στους 120 ίππους) ισχύ και να προσθέτει άλλον ένα εκκεντροφόρο σε κάθε κεφαλή. Η συγκεκριμένη φωτογραφία επιβεβαιώνει το τελευταίο μόνο σκέλος από τη λίστα των φημολογιών, αφού τα καπάκια στις κεφαλές έχουν πλέον μόνο δύο βίδες, σε σχέση με τις τέσσερις που είχε μέχρι πρότινος το μοντέλο. Δύο βίδες στα καπάκια του boxer έχει και το HP2 Sport, το οποίο φέρει δύο επί κεφαλής εκκεντροφόρους, οπότε το συμπέρασμα είναι εύκολα αντιληπτό.

Για την αύξηση του κυβισμού και την ιπποδύναμη η φωτογραφία φυσικά δεν μπορεί να μας πει τίποτα, είναι όμως λογικό και επόμενο να υπάρξει μια -έστω και μικρή- αύξηση στην ισχύ, με τους 2ΕΕΚ. Σε ότι αφορά στην εμφάνιση, από τη συγκεκριμένη λήψη δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι, τουλάχιστον στις περιοχές της μοτοσικλέτας που φαίνονται από αυτή τη γωνία. Όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο GS αποτελεί το νέο μοντέλο στη τελική του μορφή ή απλώς δοκιμάζουν τον κινητήρα με τους 2ΕΕΚστο πλαίσιο (κατ ευφημισμό πλαίσιο βέβαια…) του υπάρχοντος GS.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ