net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα έκδοση BMW R1200GS Triple Black

Μια νέα, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση του R1200GS πρόκειται να παρουσιάσει η BMW στην έκθεση του Μιλάνου. Το «Triple Black» GS είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του, δηλαδή… μαύρο, ενώ φέρει και ένα συγκεκριμένο -και κάθε άλλο παρά βασικό- «πακέτο» εξοπλισμού.

 
Τα περισσότερα επιμέρους τμήματα που απαρτίζουν το Triple Black R1200GS, είναι μαύρου ή σκούρου γκρι χρώματος. Σε σχέση με ένα… «χρωματιστό» GS, μαύρα είναι το πιρούνι, ο κινητήρας, οι ακτινωτές ζάντες και φυσικά το μεγαλύτερο μέρος των πλαστικών, ενώ σε γκρι μεταλλικό σκούρο χρώμα βρίσκονται το υποπλαίσιο, ο άξονας του Paralever και τα καπάκια στις κεφαλές του boxer. Εκτός των χρωμάτων, ο βασικός εξοπλισμός της έκδοσης Triple Black περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (ESA II), ABS, θερμαινόμενα grips, προστατευτικές χούφτες και βάση για την τοποθέτηση πλαϊνών βαλιτσών. Τέλος, λεπτομέρεια αποτελεί το ανάγλυφο λογότυπο «GS» στα πλαϊνά της σέλας του αναβάτη.

Πέραν αυτών, δεν σημειώνεται καμία απολύτως διαφοροποίηση στα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τα υπόλοιπα R1200GS. Το Triple Black GS θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση του Μιλάνου, ενώ το λανσάρισμά του στην αγορά αναμένεται τον Ιανουάριο του 2011.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ