net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tο νέο Adventure φαίνεται να «παραστρατεί» ελαφρώς από τους γνωστούς σκούρους τόνους της έκδοσης Triple Black.

Το μαύρο και οι αποχρώσεις του γκρι κυριαρχούν στη μοτοσικλέτα τόσο στα μηχανικά όσο και στα πλαστικά της μέρη.

Το Adventure Triple Black φέρει ψηλότερη ζελατίνα, προστατευτικά για τους κυλίνδρους, και ρεζερβουάρ 33 λίτρων.

Νέα έκδοση BMW R 1200 GS Adventure

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η ειδική έκδοση Triple Black του απλού R 1200 GS οι άνθρωποι της BMW αποφάσισαν να «ντύσουν» στα μαύρα και το Adventure μοντέλο. Οι χρωματικοί συνδυασμοί κινούνται σχεδόν στα ίδια επίπεδα αλλά το Adventure φέρει ακόμη περισσότερα αξεσουάρ στον εξοπλισμό του.

 
Ειδικότερα το Adventure φαίνεται να «παραστρατεί» ελαφρώς από τους γνωστούς σκούρους τόνους της έκδοσης Triple Black του απλού μοντέλου με το λευκό να κάνει την εμφάνισή του στο πλαϊνό τμήμα του ρεζερβουάρ που φέρει και ανάγλυφα τα αρχικά «GS». Το μαύρο και οι αποχρώσεις του γκρι βέβαια κυριαρχούν στην υπόλοιπη μοτοσικλέτα τόσο στα μηχανικά όσο και στα πλαστικά της μέρη.

Άλλη διαφορά εντοπίζεται στη σέλα που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι δύο τόνων (μαύρη-γκρι) και φυσικά στα ακόμη πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού. Το Adventure Triple Black φέρει ψηλότερη ζελατίνα, προστατευτικά για τους κυλίνδρους, προστατευτικά κάγκελα και φυσικά την ψηλότερη ανάρτηση και το τεράστιο ρεζερβουάρ των 33 λίτρων. Το μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά της Μ. Βρετανίας κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αργήσει να…βρει το δρόμο και για τη χώρα μας.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ