net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορεί ο βελτιωτικός οίκος Lazareth να μην εξάντλησε τη φαντασία του, το βελτιωμένο V-Max, πάντως, είναι εντυπωσιακό.

Ανάμεσα στις αλλαγές ξεχωρίζουν και οι νέες εισαγωγές αέρα.

Νέο είναι και το σύστημα εξάτμισης.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή, και αρκετά «φουσκωμένη» η βελτιωμένη V-Max.

Βελτιωμένο Yamaha V-Max από «Lazareth»

Η Yamaha ανέθεσε σε τρεις βελτιωτικούς οίκους (Roland Sands: ΗΠΑ, Walz: Γερμανία και Lazareth: Αγγλία) να βελτιώσουν το V-Max, με εντυπωσιακά αποτελέσματα!

 
Το βελτιωμένο μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το πιο εντυπωσιακό από τα τρία και έφτασε σε αυτό το επίπεδο μετά την περιποίηση του οίκου Lazareth, γνωστού και για την τοποθέτηση μηχανικών υπερσυμπιεστών στα βελτιωμένα μοντέλα του.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, όμως, το συγκεκριμένο μοντέλο δε διαθέτει υπερσυμπιεστή. Μπορεί η Yamaha να ονομάζει το project αυτό «Hyper Modified», αλλά μάλλον δεν επέτρεψε στους βελτιωτές να ξεφύγουν σε μεγάλο βαθμό από την ουσία του αρχικού μοντέλου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο βελτιωμένο μοντέλο δεν υπάρχουν και η Yamaha ανακοινώνει μόνο ότι το εικονιζόμενο V-Max διαθέτει οθόνη LCD, συνδεδεμένη με βιντεοκάμερα στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας. Οι αλλαγές που γίνονται αντιληπτές από τις φωτογραφίες περιλαμβάνουν νέο προβολέα και εισαγωγές αέρα, επανασχεδιασμένη ουρά, νέο ψυγείο και εξάτμιση.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ