net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το ολοκαίνιουριo R 1200 GS έρχεται ανανεωμένο σε όλα τα σημεία για να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του προκατόχου του.

Η σχεδίασή του φωνάζει GS από μακριά. Ωστόσο, έχει ανανεωθεί σε όλα τα σημεία και εμφανίζεται σαφώς πιο δυναμικό από το προηγούμενο.

BMW: Νέα γενιά R 1200 GS

Οι φίλοι των mega on-off το περίμεναν πως και πως και όχι άδικα. Το νέο υγρόψυκτο R 1200 GS παρουσιάστηκε στην Intermot πλήρως ανανεωμένο, ισχυρότερο και με περισσότερα ηλεκτρονικά καλούδια από την προηγούμενη γενιά.

 
Με 170.000 πωλήσεις στο ενεργητικό του το R 1200 GS είναι αδιαμφισβήτητα ο κυρίαρχος στην κατηγορία των mega on-off ή travel enduro, όπως θέλουν να την αποκαλούν πλέον οι Βαυαροί. Η νέα γενιά της μοτοσικλέτας θέλει να συνεχίσει πάνω στην ίδια επιτυχημένη πορεία του προκατόχου και αν κρίνουμε από την ολοκληρωτική ανανέωση που δέχτηκε, οι άλλοι κατασκευαστές θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ σκληρά για να του πάρουν την πρωτιά. Όλα διαφορετικά λοιπόν για το νέο R 1200 GS, αλλά τα βασικά και άμεσα αναγνωρίσιμα στοιχεία παραμένουν στη θέση τους. Boxer κινητήρας, που παίζει βασικά και το ρόλο του πλαισίου, μετάδοση με άξονα, Telelever και Paralever για τις αναρτήσεις και φυσικά η πλήρως φρεσκαρισμένη σχεδίαση που, αν και διαφέρει αρκετά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά δεν έχει αλλοιώσει καθόλου την αναγνωρισιμότητα του μοντέλου της BMW ως R 1200 GS.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ