net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οχι μία αλλά τρείς νέες τουριστικές μοτοσικλέτες με υγρόψυκτο boxer εθεάθησαν να δοκιμάζονται σε δημόσιο δρόμο.

Στο μεσαίο τμήμα του φωτιστικού σώματος διακρίνεται ξεκάθαρα το Adaptive Headlight της BMW.

Η απόσταση από το έδαφος μοιάζει αρκετά μεγάλη. Από τη άλλη μπορεί ο δοκιμαστής να είναι βραχύσωμος.

Οι καθρέπτες μοιάζουν να είναι ενσωματωμένοι στο φέρινγκ, ενώ το πίσω φωτιστικό σώμα είναι μικρό σε διαστάσεις και κομψό.

BMW: Νέα γενιά R 1200 RT

Με τη νέα υγρόψυκτη γενιά του R 1200 GS να έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της μόνο έκπληξη δεν αποτελούν οι κατασκοπικές φωτογραφίες του επόμενου mega tourer R1200RT.

 
Οι φωτογραφίες έχουν ήδη κάνει ένα μεγάλο κύκλο στο Διαδίκτυο και δείχνουν ξεκάθαρα τρία βαριά καμουφλαρισμένα μοντέλα της BMW που χρησιμοποιούν το νέο υγρόψυκτο boxer κινητήρα (οι λαιμοί των εξατμίσεων βγαίνουν προς τα κάτω και όχι μπροστά από τους κυλίνδρους) και παραπέμπουν άμεσα στο γνωστό R 1200 RT.

Εντύπωση προκαλεί το τεράστιο μέγεθος του φέρινγκ το οποίο φαίνεται να δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από την K1600GT. Από αυτή φαίνεται να προέρχεται και ο μεσαίος προβολέας που προσαρμόζει τη δέσμη του αυτόματα σε ύψος ενώ ακολουθεί την πορεία της μοτοσικλέτας στις στροφές.

Η εμπειρία μας τόσο από την τρέχουσα γενιά του RT όσο και από τα πιο πρόσφατα μοντέλα των Βαυαρών μας οδηγεί να συμπεράνουμε ,επίσης, πως η προστασία του αναβάτη στη νέα μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι τουλάχιστον μεταξύ των κορυφαίων στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ η απόσταση της ψηλής ζελατίνας από τα πλαστικά δείχνει ότι αυτή μάλλον θα είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη.

Φυσικά περισσότερα στοιχεία για τη νέα μοτοσικλέτα δεν υπάρχουν προς το παρόν αλλά από το προχωρημένο στάδιο στην εξέλιξή η επόμενη γενιά R1200RT θα παρουσιαστεί, το αργότερο, τον ερχόμενο Οκτώβρη.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ