Daytona Monster 125: Με 2 χιλιάρικα αφήνεις το αυτοκίνητο και όχι μόνο

Daytona Monster 125: Με 2 χιλιάρικα αφήνεις το αυτοκίνητο και όχι μόνο

Το νέο Daytona 125 έρχεται με εντυπωσιακή εμφάνιση και δυνατά του όπλα την οικονομία καυσίμου, την ευελιξία και την ευκολία χρήσης, ενώ οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Το Monster 125 εξοπλίζεται με μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, 2βάλβιδο κινητήρα 124 κ.εκ., με μέγιστη ιπποδύναμη τους 11 ίππους στις 9.000 στροφές και μέγιστη ροπή τα 9 Nm στις 7.500 στροφές. H κατανάλωση σύμφωνα με τη Daytona είναι μόλις 2,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και με το ρεζερβουάρ των 18,8 λίτρων η αυτονομία ξεπερνά τα 700 χιλιόμετρα. H τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό και συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων.

Η αιχμηρή streetfighter εμφάνιση συμπληρώνεται από τα υψηλής απόδοσης LED φωτιστικά σώματα και φλας, ενώ η αποσπώμενη σχάρα κράματος αλουμινίου και οι χειρολαβές του συνεπιβάτη προσθέτουν πόντους στην πρακτικότητα. Η απαραίτητη πληροφόρηση φτάνει στον αναβάτη μέσω ενός μεγάλου αναλογικού στροφόμετρου και μιας ευανάγνωστης LCD οθόνης που παρέχει πλήθος ενδείξεων όπως ταχύτητα, επιλεγμένη σχέσης στο κιβώτιο, ρολόι, στάθμη καυσίμου, ολικό και μερικό χιλιομετρητή.

Τα 780 χιλιοστά που απέχει η σέλα από το έδαφος εγγυώνται ότι τα πόδια θα πατούν με ασφάλεια στο έδαφος και σε συνδυασμό με το μικρό βάρος (130 κιλά γεμάτο) οι μανούβρες και το παρκάρισμα γίνονται εύκολα. Η κίνηση μέσα στην πόλη γίνεται αβίαστα καθώς οι μαζεμένες διαστάσεις και η γεωμετρία προσδίδουν στο Monster 125 εξαιρετική ευελιξία και άνεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και διπλά ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ πίσω, που σε συνδυασμό με τους τροχούς των 17 ιντσών προσφέρουν αίσθηση σιγουριάς στον αναβάτη ενώ απορροφούν αποτελεσματικά τις ατέλειες του δρόμου. Την πέδηση του Monster 125 αναλαμβάνουν ένας δίσκος 210mm εμπρός με τριπίστονη δαγκάνα και ένας 166mm πίσω, ενώ η λειτουργία τους είναι συνδυασμένη χάρη στο σύστημα CBS.

Η τιμή του Daytona Monster 125 έχει διαμορφωθεί στα 2.195 ευρώ.

 

Daytona Monster 125

  • Κάνει 700 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.
  • Το οδηγείς και με δίπλωμα αυτοκινήτου.
  • Δισκόφρενα εμπρός και πίσω με συνδυασμένη λειτουργία.

Με την τιμή της βενζίνης στα ύψη, λέτε οι μοτοσυκλέτες των 125 κυβικών να γίνουν must για τις καθημερινές μετακινήσεις;