net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Long Way Down: Αφρικανικές περιπέτειες

Οι γνωστοί ηθοποιοί Ewan McGregor και Charley Boorman συνεχίζουν τις περιπέτειές τους επί αφρικανικού εδάφους πλέον. Η παρέα, μετά το επιτυχημένο πρώτο τους ταξίδι (Long Way Round), αποφάσισε να “κατέβει” με τις δύο BMW R 1200 GS Adventure μέχρι το Cape Town της Αφρικής.

 
Οι δύο ηθοποιοί ξεκίνησα στις αρχές Μαΐου από τη Σκοτία με σκοπό να διανύσουν 25.000 χιλιόμετρα και να φθάσουν στο Cape Town της Αφρικής.

Αυτό το διάστημα, η ομάδα, βρίσκεται στην έρημο του Σουδάν, έχοντας περάσει μέσα από Σκοτία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Σικελία, Τυνησία, Λιβύη και Αίγυπτο.
Στο Σουδάν τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, καθώς οι θερμοκρασίες αγγίζουν κόκκινο και οι επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την προσπάθειά τους να οδηγήσουν στους δύσβατους “δρόμους” της ερήμου Bayuda.

Έχουν απομείνει λοιπόν περίπου 13.600 χιλιόμετρα μέχρι την άφιξή τους στο Cape Town όμως δε φαίνεται να το βάζουν κάτω παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις καιρικές συνθήκες, τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης και το χάος που επικρατεί στα σύνορα των χωρών της Ν. Αφρικής.

Μέσα σε όλα αυτά, οι δύο ηθοποιοί εξακολουθούν να αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και στα πλαίσια του ταξιδιού τους ετοιμάζουν μια δημοπρασία για την φιλανθρωπική οργάνωση Riders For Health που θα δώσει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς, να συνοδέψουν τον Ewan και τον Charlie, τις δύο τελευταίες ημέρες του ταξιδιού τους, πάνω σε δύο μοτοσικλέτες που προσφέρει η BMW και να γιορτάσουν μαζί την άφιξή τους στο Cape Town.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα site: www.riders.org και www.longwaydown.com

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ